sorma canım sorma bende benden gittimde olduda bitti maşallah..eyşancım çok sevindim şükür halletmişsin.
sorma canım sorma bende benden gittimde olduda bitti maşallah..eyşancım çok sevindim şükür halletmişsin.
selzehcim hayırlısıyla atlattım rahim filmini şunu anladımki herşeyi netten okumak kişiden kişiye değişen tecrübeleri kendine kopyalayıp yapıştırmak hiç doğru değil..evet zordu ama ben neler okudum netten neler bayılanlar falan..sonucu düşündüm hep bebeğimizi v rahatladım herşey onun için annelerin hakkı ödenmez..
ya bence bu işleri pek düşünmemek gerek arkadaşım öle yaptı yara vardiye olmaz sandı bebiş bide ayda 2 kere olunca hiç ihtimal vermedi ama kısmet biz bence çok kafa yoruyoruz bu işlere
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

ya bişey soracağım ben size benim ayın 29/30 yumurtlama günümdü ama dünden beri kasıklarımda çok ağrı var böle bişeyler saplanıyor sanki acaba idraryollarında iltahap falanmı var akıntı falanda yok sadece kasıklarım ağırıyor.
evet yaaa katılıyorum kafamıza takıyoruz ondan sonra psikolojimiz mahvoluyor, hatta hamile olmamızı da engelliyoruz belki de. allah inşallah bizlere de nasip etsin.