canım benim çatlatma iğnemi olduğum günün ertesi günü aşrı karın ağrım olmuştu daha sonra kasıklarım hafif hafif ağrd adet günüme 2 3 gün kala daha şiddetli kasık ağrısı yaşadm akıntım oldu canım süt gibi bir akıntıydı şimdi ise su gibi geliyor bence sendede herşey yolunda gidiyor gibi allah bu sefer nasip eder inşallah canım komşum gelecekmiş bir şeyler hazırlayacam bu aralar çok giremiyom zaten ama hep takip ediyom canım akşam üstü belki girerim bayyyycanımmm benim şimdi ben eylğl 29.da çatlatma iğnemi vuruldum salı günü.çarşamba günü aşılamam oldu ve ertesigün sabah ezanlarında yani perşembe günü çok ağrım oldu resmen 1 saate yakın sürdü sağlı sollu çok ağırdı.sanırım o gün yumurtam çatladı.cuma günü progestana başladım sabah akşam 1 adet.cumartesi dr.gittiğimde herşeyin normal olduğunu söyledi dr.yanlız perşembedeb beri kasıklarım hafif hafif ağırmaya başladı ve akıntım var sende de olmuşmuydu bu?olduysa ne renk?bide bugün kasığımdan çok karnımın sol tarfı kasığıma doğru yakın boşlukta bi yerde çok ağrım var belimle birlikte vuruyo sence?
Evt canım bizden başkası yok neyse gelirler belki ya işler yoğundur şimdi pazatesi sendromu herkeste🙂valla şuan içi ağrılı ama güzel geçiyo bu ağrılarımıda bebeğime yormak istiyorum inş.o gelmiştir ağrıyı çekerim mühim değil canım.
canım benim çatlatma iğnemi olduğum günün ertesi günü aşrı karın ağrım olmuştu daha sonra kasıklarım hafif hafif ağrd adet günüme 2 3 gün kala daha şiddetli kasık ağrısı yaşadm akıntım oldu canım süt gibi bir akıntıydı şimdi ise su gibi geliyor bence sendede herşey yolunda gidiyor gibi allah bu sefer nasip eder inşallah canım komşum gelecekmiş bir şeyler hazırlayacam bu aralar çok giremiyom zaten ama hep takip ediyom canım akşam üstü belki girerim bayyyy
inşallah gelmiştir canım benim, fatoşcum benim takvim yöntemine göre ovulasyon günüm ayın 26 sıydı ve 25 ve 26 sında çalıştım . ama ayın 28/29/30 gibi kasıklarımda çok ağrı vardı ve karnım çok gergindi, aklıma takılıyor acaba ovulasyonum mu gecikti yada hani döllenme olmuşsa ki eğer olduysa 26 sı gibi olmuştur, döllenen yumurta tüplerde ilerlemesi ve rahime atılması 3/4 gün sürüyomuş bu zaman zarfında acaba kasıklarda ağrı ve gerginlik olur mu ? üf ya soracak kimse yok lütfen bilen biri varsa beni aydınlatsın, inşallah yumurtlama günüm değişmöemiştir
hadi bkalım bu ayda herkes hamile kalsa ne süper olur dimiii , hep beraber diğer foruma geçeriz, ekip bozulmadan 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?