canım ben ist anadolu ama dediğin yerler bana uzak ama googlenin arama sayfasına bu isimleri yaz belki diğer formlardan giden vardır fikir alırsın doktor çok önemlii.ama nene hatun bu işte iyi diye biliyorumm.
canım o şekilde araştırdım ama sizlerden giden yada bilen varsa diye bilgi almak istedim hamileliğimin başından beri birsen hn gidiyodum ama son kontrolümde yani geçen hafta hilal hn gittim birsen hn iyi fakat odasına aynı anda iki üç hasta alıyo buda beni rahatsız ediyo ve oturup konuşamıyosun sürekli bi sirkülasyon var biri gidiyo biri geliyo hilal hn da birsen hn gibi hastası çok fakat çalışma saatine göre ayarlıyo hastasını içeri sadece bir hasta ve eşini alıyo oturup konuşabiliyosun soracaklarını sorabiliyosun off ya kararsızlık çok kötüüü helede böyle bi konudacanım ben ist anadolu ama dediğin yerler bana uzak ama googlenin arama sayfasına bu isimleri yaz belki diğer formlardan giden vardır fikir alırsın doktor çok önemlii.ama nene hatun bu işte iyi diye biliyorumm.
bende kopya çektiydim zaten benim kociş de öyle diyo.🙂kızlar sultan kaçar bi gardolap ütü beni bekliyo.sonra görüşmek üzereaynı eşim gibi kelimeler kurdun varya sultan oda diyo ne gerek varsa sen varken bebeğe diyeee cnm şaka yaptım ben sana küsermiyim 🙂
canım benim şimdi gittiğim bi yer yok ama medicana ya gitmeyi düşünmüştüm ama orasıda çok yoğun ben ümraniye tarafında oturuyorum.hastane çok ama gidecek yer yok her yer kalabalık bütün ümraniye hamilemi nedir hele erdem hospitalium falan tıklım tıklım.sen ne taraftaydın tatlım?sultan sen kime gidiyorsun? ne taraflarda oturuyorsun?
öyle olmaz tatlım yaa 2 3 hasta birden güzel ilgilenemz sen öbürkünü tercih et bence.ilgi çok öenmli o kalabalık arasaında ya gözden önemli bi şeyi kaçırırsa.2 kişi muayne diyo çifter çifter mi doğutturuyo ne yapıyo o doktor🙂bi o masaya bi bu masaya.canım o şekilde araştırdım ama sizlerden giden yada bilen varsa diye bilgi almak istedim hamileliğimin başından beri birsen hn gidiyodum ama son kontrolümde yani geçen hafta hilal hn gittim birsen hn iyi fakat odasına aynı anda iki üç hasta alıyo buda beni rahatsız ediyo ve oturup konuşamıyosun sürekli bi sirkülasyon var biri gidiyo biri geliyo hilal hn da birsen hn gibi hastası çok fakat çalışma saatine göre ayarlıyo hastasını içeri sadece bir hasta ve eşini alıyo oturup konuşabiliyosun soracaklarını sorabiliyosun off ya kararsızlık çok kötüüü helede böyle bi konuda
canım benim şimdi gittiğim bi yer yok ama medicana ya gitmeyi düşünmüştüm ama orasıda çok yoğun ben ümraniye tarafında oturuyorum.hastane çok ama gidecek yer yok her yer kalabalık bütün ümraniye hamilemi nedir hele erdem hospitalium falan tıklım tıklım.sen ne taraftaydın tatlım?
evet canım orasıda süperr bi hastane ssk ile anlaşmalıyken hep oraya gidiyordum ama şimdi malesef ssk geçerli değil onun için yoksa oraya giderdim kesin.bakalım nereye kısmet olacak gitmek.ben kadıköy tarafındayım , ümraniyede hisar hospital miydi neydi orasıda iyiymiş.
canım ben adetime bikaç gün kala içime doğdu sanırım hissettim sadece uykusuzluk halsizliğim vardı şansıma eczaneden aldığım testte ikinci çizgi silik çıktı hemen kan testi yaptırdım pozitifti erken olduğu için ultrasonda kese görünmemişti hamileliğim boyunca bulantılarım çok oldu çikolatayı seven ben yiyemez oldum tatlı manyağı olan ben tatlıdan tiksindim ekşiye yöneldim turşu limonlu salatalar şeftali vs ve genelde meyve istedim hep şuandada bulantılarım kalmadı artık hamileliğimin tadını çıkarıyorum diyebiliyorum fakat dr bebek eşinin aşağıda rahime yakın olduğunu söyledi o yüzden çok ayakta kalmamam gerekiyomuşgülgüzeli canım ya sendeki hamişlik belirtileri nelerdi varmıydı yani belirtin falan paylaşırmısın bizimle canım ya
canım ben adetime bikaç gün kala içime doğdu sanırım hissettim sadece uykusuzluk halsizliğim vardı şansıma eczaneden aldığım testte ikinci çizgi silik çıktı hemen kan testi yaptırdım pozitifti erken olduğu için ultrasonda kese görünmemişti hamileliğim boyunca bulantılarım çok oldu çikolatayı seven ben yiyemez oldum tatlı manyağı olan ben tatlıdan tiksindim ekşiye yöneldim turşu limonlu salatalar şeftali vs ve genelde meyve istedim hep şuandada bulantılarım kalmadı artık hamileliğimin tadını çıkarıyorum diyebiliyorum fakat dr bebek eşinin aşağıda rahime yakın olduğunu söyledi o yüzden çok ayakta kalmamam gerekiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?