Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

çalışırken vakit nasıl geçti anlamadım bebek de istemedim bu zamana kadar aslında aklıma bile gelmedi desem yalan olmaz bu sene temmuzda ya bebek istiyorum ben artık dedim ve araştırmaya başladım tatlım.. ve aslında biraz geç kaldığımı anladım ama naapalım etrafta bir sürü insan var geç yaşta bebek sahibi olan ben de onlardan olabilirim belki yani umarım..elimden geleni yapıcam tüp bebeğe kadar yolu var galiba bir aşılama daha yapılacak daha önce de 1 tane yapılmıştı.. ondan sonra olmazsa tüp bebeğe geçilecek daha genç insanlarda olduğu gibi doğal yolu bekleyecek zaman yok artık çünkü yumurtalık rezervi azalıyor yaşımız ilerledikçe çünkü.. ya işte böyle

gerçekten zormuş ben de şimdi anlıyorum üstelik ben o kadar sabırsız biriyim kiiii böyle olunca daha da zor.. ama hep derdim kişiliğimin sivri yanlarının biraz törpülenmesi lazım bunu ancak bi bebek yapabilir diye.. haklıymışım!!! daha gelmeden sabırla beklemeyi öğretmeye başladı bir an evvel gelseler de sevsek onları di mi🙂

Dogru soyluyorsun canim insan bazen calistigi icin bazi seyleri ertelemek zorunda kaliyor.. Ve temmuz ayindan bu yana cok uzun bir sure degil ama dedigin gibi cok fazla gec kalmadan yapilmasi gerekeni yaptirmak en dogrusu.. Insallah canim en kisa zamanda hamile kalirsin..

Benim patronumda 38 yasinda ve su anda ilk bebisine hamile.. Bilemiyorum o ne kadar bekledi veya ne zamandan beri istiyor ama daha ne yaslarda hamile olanlar bebek dunyaya getirenler var.. Ve tip cok ilerde artik..

Ay insallah canim 🙂 evet biz onlara birseyler ogretmeden onlar bizlere gelmeden ogretiyorlar bu sayede..

Ne isinde calisiyorsun canim benim gibi bilgisayar basindasin herhalde 🙂

yok sürekli bilgisayar başında değilim ben ama gidip geliyorum o yüzden bazen düşüyor kendiliğinden🙂 birşey sorabilir miyim patronun doğal yollardan mı hamile kaldı yoksa aşılama tüp bebek falan mı..

iyilik jelliboncuuuumm senin yazdıklarını takip ediyorum tatlım da bu göğüslere dokunamama bana da oldu klomen kullandığım ay ilaç yapıyor böyle şeyler aklında bulunsun canım

Canim hic bilemiyorum ki dogal yoldan mi hamile kaldigini.. Patronum hollandali turk olsa sorabilirim ama bunlarda pek karismiyorlar birbirlerine kimse sormadi bende pek cesaret edip soramadim.. aslinda merak etmiyorda degilim yani hihi :laugh:

O gecen sene 12.inci ayda dusuk yapmis bir defa ondan 5 ay sonra tekrar hamile kalmis..