Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hazalcım inşallah hamilesindir ama bence hamilesin çünkü silik çizgi de hamilelik var ama erken demek oluyor çok çok az bi ihtimalle hamile olmayabilirsin...hayırlısı diyelim🙂

ayyy ne güzel mrs m cim insallah bizde böyle pat diye hamis kaliriz canim
insallah hepimizin dilegi bu sade kendimiz icin degil hepimiz icin

yazgülüm ben okul küütüphanesindeyim canim oyy bütün 1,2,3 ler geldiler bugün okuma fersine kafam patladi bütün regallerdeki bücher larin yerini degistirdiler cildirdim ya resmenn

kimmis o gii nazem hec görmedim ben oo hemserim varmiss
nazeeeeem cik ortaya😀

Insallah kaliriz canim ama ne bileyim.. Benim arkadasimda pat diye kalmisti hamile hatta farkinda bile degildi 🙂 Sansa bakin yani..

Hahaha olsun kiz ne guzel iste ugrasirsin cocuklarla..Ben bi ara ders veriyordum 7-8 gruplara ama o kadar cok kafam sisiyorduki biraktim.. Bana gore degil yani pek..

Nazem daha cok olmadi uye olali galiba gecen hafta olmustu.. cok cok sabirsizlikla regl olup olmayacagini bekliyordu.. hatta her mesajinda beklemedeyim yaziyordu hahah 🙂 Bende o yuzden adini bayan bekleme koydum 🙂

He giz hemserin var haberin yok olacak is degil 🙂

İnşallah sonuçların iyi çıkar, tabi kafanda ne olacak derdi varken işe nasıl konsantre olabilirsin ki! ama olumsuz düşünme, hayırlısı olsun.

Evet okuldan geldim, bu hafta epey yoğun geçiyor, daha 2 günde yoruldum kalan 3 gün nasıl geçer ki 🙂

Insallah canim bekliyorum iste ne cikacak diye.. Olumsuz dusunmekte istemiyorum ama icimdede cok olumlu bir his yok.. Hayirlisi olsun insallah..

Ay bende bu haftayi nasil gecirsem diye dusunuyorum kaytarmak icin bahaneler ariyorum kendi kendime 🙂 ama Allahtan ben cuma gunu izinliyim bu hafta.. bugunde bitsin 2 gunum kaliyor yani..

ya bu polikistikover laneti bende de var.. ve ne yaparsan yap çoook zor kilo verebiliyosun ayrıca insülün direnci yapıyo yani hareket etsen bile şekerin hücre içine girip yakılmasını engelliyo herşey depolanıyo vücutta.. ben 6 aydır haftada 4 gün 3'er saatten spor yapıyorum sadece 7.5 kilo verebildim deliricem yakında.. doktor fazla kiloyla hamile kalmak iyi değil diyo e kilo vereyim diyosun canın çıkıyo işten güçten vakit ayırıp deli gibi spor yapıyoruz yine sonuç yok noolcak bilmiyorum böyle ama kafayı yedim artık onu biliyorum artık tüp falan ne yapacaklarsa yapsınlar daha dayanamıcam valla

Ay canim ya uzuldum senin adina.. Ben daha emin degilim ama tahmin ediyorum oyle birsey cikacagini.. Hayirlisi olsun bakalim..

Ne kotu birseymis bu ya insan o kadar zor kilo nasil verebilir ki :-S Hemde o kadar spor yapmayla..

Sormasi ayip boy-kilo kac senin canim?

ALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
nazem.............................11-12 Kasım
arzu85.............................13 Kasım
chatlak..............................14 Kasım
Askisi...............................14-15 Kasim
Lalezar.............................17 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Dila2.................................18-20 Kasım
yazgülü24...........................20 Kasım
Özzlemm............................22 Kasım
Desen.................................23 Kasim
pretty woman......................25 30 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr):baby:

Geri