canim benim test sonucu su kirmizilardan ve 3 cu olan az gozuken resimde gozuktugu gibide pozitif oluyormus galiba artik kesinlikle hamileyim.diye inanmiya basladim ay insana gercekte saka gibi geliyor aylar sonra heyecanimi mazur gorun arkadaslar gercekten bi baska heyecan geliyor insana.
cok sagol canim arkadasim allahim sanada versin tez zamanda bu ay benim regl listesine lalezar arkadasimiz ekledi ve bana ugur getirdi hamisler listesinede sen ekledin hadi sende gel arkamdan canim cok sevindim adimi orda gorunce cok duygulandim gozyaslarimi tutamiyorum canim arkadaslarim desteginiz icin cok cokkkkkkkkkkk tesk ederim.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ nazem.............................11-12 Kasım :hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
arzu85.............................13 Kasım chatlak..............................14 Kasım Askisi...............................14-15 Kasim Lalezar.............................17 Kasım mrs.m................................18-20 Kasım Dila2.................................18-20 Kasım yazgülü24...........................20 Kasım Özzlemm............................22 Kasım Desen.................................23 Kasim pretty woman......................25 30 Kasım duygum_06........................28 Kasım ebruaker21.......................29-30 Kasım burcums...........................29-30 Kasım
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr) hazal3.................................8 kasim (kasim anne adayi süperrrrrrrr)
Ekledim guzelim hayirli ugurlu olsun insallah.. Darisi isteyen herkesin basina...
canim ne guzel beni pembeyle eklemissin kizim olcak galiba.
cok sagol canim arkadasim allahim sanada versin tez zamanda bu ay benim regl listesine lalezar arkadasimiz ekledi ve bana ugur getirdi hamisler listesinede sen ekledin hadi sende gel arkamdan canim cok sevindim adimi orda gorunce cok duygulandim gozyaslarimi tutamiyorum canim arkadaslarim desteginiz icin cok cokkkkkkkkkkk tesk ederim.
Rica ederim canim benim bende duygulandim sen oyle diyince.. Is yerindeyim gozlerim doldu gercekten.. Insallah bekleyenler listesi en kisa zamanda bosalir ve hamile kalanlar listede dolar dolar tasar.. Arkandan gelmeyi o kadar cok istiyorum ki canim insallah olur..
Sende bizlerden destegini esirgeme ve bizimle duygularini paylasmaya devam et canim..
Ekledim guzelim hayirli ugurlu olsun insallah.. Darisi isteyen herkesin basina...
canim ne guzel beni pembeyle eklemissin kizim olcak galiba.[/QUOTE]
Canim Allah gonlune gore versin bilerek pembe yapmadim aslinda cok severim o rengi ve genelde hep gozume carpan ilk renk olur 🙂 Senin sansina belki tutar..
allahım bune nekadar çocuk isteyen insan varmışaslında sitenin varlığını biliyodum ama okadar ilgi varki beni çeken bu oldu bende 13 yıllık evliyim artık regli tarihimden haberim bile yok ben günlük bölümüne detaylerı yazmıştım benim işler daha karışık allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah