Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok daha yapmadım korkuyorum negatif çıkmasından. bir iki gün geçsin öle yapiim diyorum
canim bencede korkma hemen test yap dun ben baya bi arastirdim bu testleri uzman tv anlatiyor bu ikinci cizgi sadece gebelik olunca cikarmis ve sedece gebelikte hcg den etkilenirmis yani silikte olsa nette olsa kesinlikle gebelikte olurmus bence testi yap sende bizde rahatliyalim az cok belli olur kimisinde daha erken belli olurmus.

canim ya esim 3 tane daha test almis dun evde var bilmiyorum bizim burda dijital test varmi hic gormedim onu.bide bugun resmi tatil bizim burda heryer kapali ama dunku enson yapdigim testte daha cok belliydi pozitif oldugu da ama iste ben rahat deyilim bide reglim benim hic sasmaz bu ilk oldu.bende inaniyorum artik hamile oldugumu bide yarin sabah yapiyimda hemen adimi yazdircam listaye allah izin verirse.

Hadi gozun aydin canim benim Allah sag selamet kucagina almayi nasip eder insallah.. Burdaki herkes inanmisti zaten hamis olduguna bir sen emin olamiyordun canim 🙂 Artik sende emin ol bence kendinde diyorsun o hormonun sadece hamilelerde olduguna.. Mesela hamile olmayan biri yapsa kesinlikle silik ve ya degil ikinci cizgi cikmaz..

Kiz dur yarini beklemesek mi acaba ben simdiden yazarim bari ismini 🙂 Saka tabi sen ne zaman istersen o zaman memnuniyetle yazariz..

Hadi gozun aydin canim benim Allah sag selamet kucagina almayi nasip eder insallah.. Burdaki herkes inanmisti zaten hamis olduguna bir sen emin olamiyordun canim 🙂 Artik sende emin ol bence kendinde diyorsun o hormonun sadece hamilelerde olduguna.. Mesela hamile olmayan biri yapsa kesinlikle silik ve ya degil ikinci cizgi cikmaz..

Kiz dur yarini beklemesek mi acaba ben simdiden yazarim bari ismini 🙂 Saka tabi sen ne zaman istersen o zaman memnuniyetle yazariz..
evet canim hamile olmayanlarda kesinlikle cizgi cikmazmis silikte olsa pozitif anlamina gelirmis canim istersen yazabilirsin ben netlesmesi icin beklemistim.hani tam emin oluyum diye.canim cokcok tesekkur ederim allahim isteyen herkesin kucagini doldursun saglikli hayirli evlatlarla.

ALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
nazem.............................11-12 Kasım
:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:

arzu85.............................13 Kasım
chatlak..............................14 Kasım
Askisi...............................14-15 Kasim
Lalezar.............................17 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Dila2.................................18-20 Kasım
yazgülü24...........................20 Kasım
Özzlemm............................22 Kasım
Desen.................................23 Kasim
pretty woman......................25 30 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr):baby:

pregtest_son.gif
canim benim test sonucu su kirmizilardan ve 3 cu olan az gozuken resimde gozuktugu gibide pozitif oluyormus galiba artik kesinlikle hamileyim.diye inanmiya basladim ay insana gercekte saka gibi geliyor aylar sonra heyecanimi mazur gorun arkadaslar gercekten bi baska heyecan geliyor insana.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah tamamına erdirir inşallah beklemeyip kan tahlili yaptırsana hemen çıkar böyle beklemelerdeki heyecanı bende bilirim seni çok iyi anlaya biliyorum allah isteyen herkese nasip etsin inşallah banada tabiiiii bak kendini çok fazla yorma bol bol dinlen sonunda zaten yorulacaksın:d

ALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
nazem.............................11-12 Kasım
:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:

arzu85.............................13 Kasım
chatlak..............................14 Kasım
Askisi...............................14-15 Kasim
Lalezar.............................17 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Dila2.................................18-20 Kasım
yazgülü24...........................20 Kasım
Özzlemm............................22 Kasım
Desen.................................23 Kasim
pretty woman......................25 30 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr):baby:
hazal3.................................8 kasim (kasim anne adayi süperrrrrrrr):baby:

Ekledim guzelim hayirli ugurlu olsun insallah.. Darisi isteyen herkesin basina...

Allah tamamına erdirir inşallah beklemeyip kan tahlili yaptırsana hemen çıkar böyle beklemelerdeki heyecanı bende bilirim seni çok iyi anlaya biliyorum allah isteyen herkese nasip etsin inşallah banada tabiiiii bak kendini çok fazla yorma bol bol dinlen sonunda zaten yorulacaksın:d
amin canim allahim hepimizin duasini kabul etsin her isteyene nasip etsin bende inanmaya basladim artik.

Geri