Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tesekkur ederim canim allah razi olsun darisi tum isteyenlerin basina allahim aciol sifani versin canim insallah bu ay sende hamis olrsun canim allah hepinizden razi olsun.

canım arkadaslarım allah hepınızden razı olsun bugun sıtede tek ben konusuluyordum hepınız destek oldunuz bana ben gurbetteyım burda kımsem yok tek sızler varsınız ve benım tek aılem sızlersınız cok cok cokkkkkkkkkkkkkkk tesekkur ederım canlarım allah hepınızden razı olsun darısı hepınızın basına tez zamanda hepınız kocaman opuyorum canım arkadaslarım

hazalcım tebrik ederim canım rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allah analı babalı büyütsün inan bu haber beni çok mutlu etti kendine dikkat et tekrar tebrikler

günaydınnn kızlarrrrrrrrrr...............
hazalcımm çokkk tebrik ederim seni bu ay herkesden bebiş haberleri alıyorum allahım banada ve isteyen herkese tez zamanda versin inş...
benimde 2,5 sene oluyo isteyeli bu konuyu ilk açtığımdan beri uğraşıyorum ...
ara ara vazgeçiorum ara ara yine burda azimle çalışıp umutla bekliorum ama nafile...
inşallah artık bende hayalime kavuşurum ....

aynen canım ikibuçuk sene oldu yok hala bende bazen yoruluyorum bazen umutlanıyorum ne yapacağımı şaşırdım. hevesim kaçıyor tadım kaçıyor açıkçası

bugünde başım çok dönüyor yorgunluktan galiba hiç iznim yok nasıl olacak bilmiyorum ramazan bayramından beri hiç izin kullanmadım. artık kurbana diyorum kurbandan sonra allah kerim. yorgun bitkin mahvolmuş bir vaziyetteyim. çok sıkıcı bir durum