cok cok tesekkur ederim canim benim allah razi olsun darisi basina bitanem rabbim benim yuzumu guldurdu senin yuzunude geldursunHazallll canımmmmmm şimdi listeyi gördüm 🙂 inanılmaz sevindiiiiiiiiimmmm.
Tebrik ederim, allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah canım.
cok cok tesekkur ederim canim benim allah razi olsun darisi basina bitanem rabbim benim yuzumu guldurdu senin yuzunude geldursun
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

canim dualarim seninle allah yardimcin olsun insallah guzel haberlerle gelirsin tatlim gelir gelmez bizede yaz canim bizi merakta birakma canim okkizlar yarin doktora gidecegim benim hormonlarim yüksekti ilacla düstü 6 ay gecmesine ragmen daha olmadi bebegim insallah kötü bir sey yoktur dua edin bana lütfen
veririm canim insallah kötü birsey yokturcanim dualarim seninle allah yardimcin olsun insallah guzel haberlerle gelirsin tatlim gelir gelmez bizede yaz canim bizi merakta birakma canim ok
canim dualarim seninle allah yardimcin olsun insallah guzel haberlerle gelirsin tatlim gelir gelmez bizede yaz canim bizi merakta birakma canim ok
evet canim bana ugur getirdin allah razi olsun canim darisi basina.Hazal tebrik ederim, birkaç gündür siteye hiç giremedim şimdi gördüm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasipetsin inşallah bebeğini çok sevindim inan... Sana uğurlu geldim bak bu ay 🙂