Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet maddi yonude var tabi birde bosa ciktigi zaman..

Bende hic anlayamiyorum ya.. Bu 9-10 hatta 15 cocuk yapanlar af edersin hic mi yataktan cikmiyor anlamiyorum..

Canim en azindan sizde problem olmadigini biliyorsunuz o yuzden rahatlayin esinde sende ve oluruna birakin.. Insallah Rabbim sizede nasip edecek..

Ay deli Allah korusun esinle mutlu olduktan sonra bebek tabikide mutlulugunuza mutluluk katacaktir ama olmazsa olmaz yapmayin.. Keyfinize bakin.. Sonucta kaderde varsa birgun mutlaka olacaktir..

Hosgeldin taze anne 🙂 ben iyiyim cok sukur sen nasilsin? iyisindir insallah bu guzel haberin tadini cikar bugun..

Esinde cok sevinmistir kesinlestigine degil mi?..

Bu hapi bende alacagim canim.. Gerekirse Belcikaya gelirim 🙂

merhaba.ben yeni üyeyım.bende 2.bebek istıyorum.kızım 6 yaşında bakalım 2. hayırlısıyla ne olacak.hepberaber paylaşalım.acaba hamılelıkten önce bebeğin cınsıyetını belırleyebılırmıyız

Canım Allahıma şükürler olsun gerçekten eşimi çok seviyorum ve sevildiğimi biliyorum.bu yönden kendimi çok da şanslı adlediyorum.Ama ben kendimle çok dalga geçebilen bir insanım bazen dr.mla da böyle abuk sabuk konuşuyorum oda alıştı bana gerçe ama ben senin kadar kendiyle dalga geçebilen birini görmedim deyip yatıyor yerlere gülmekten aslında benim sorunum burda başlıyor insanlar bu görüntümün altında hiç bir şeyi aldırmadığımı düşünüyor oysa benim uykularım kaçıyor.o yüzden kimse beni ciddiye almıyor.eşime de bir sorun sezdirdiğimde ona kapris yaptığımı sanıyor ki o sıralarda benim içimde fırtınalar kopuyor.(Durumumu nasıl sentezledim ama😛iha🙂

Aramıza hoş geldin canım.Bebeği hamilelikten önce çin takvimi yoluyla belirleyebileceğini söylüyorlar ama ben inanmıyorum çok arkadaşımda tutmadı çünkü.Kız olsun erkek olsun Allah'tan hayırlısı olsun.İstersen sen de bir çin takvimi metodunu dene bakalım neler olacak?

ne guzel canim sevmek sevilmek kiymetini bilelim.. 10 tane cocuk yapmis ama birbirlerine tahmmulu olmayan ciftler var memlekette 🙂

sende benim gibi isi delilige vuruyorsun desene...bende oyle yapiyorum.. yani aslinda bir bakima benide anlatmissin 🙂 cok guzel sentezlemissin 🙂

aynen canım yaa napcaz bilmiyorum ya beynen olarakta bitmiş durumdayım hergün kendi kendimi mahvediyorum...........

vallahi nolacak sonumuz bilmem gelse şu regl günümde bende kurtulsam yaaaa

canım çok sevindim artık emiinsin. ne mutlu ne güzel allah kucağına almayı nasiip etsin. dikkat et uzanma bi yerlere bol bol dinlen. çok ama çok sevindindim 😀

kızlar hepınıze merhaba hazalın kullandıgı sakınlestırıcıyı soranlar vardı burada bende arastırdım ögrendım doktorada sordum hiçbir zararı yokmus türkıyedekı adı passiflora kapsül surubuda var tamamen bıtkısel ınternetten okuyup arastırın ıstersenız bunu devlet ödemıyor zaten özel eczaneden alıyosunuz günde 3 defa bır tablet içiyosunuz bılgılerınıze sunulur