Yazgulu24
Hamiş Melek
Evet maddi yonude var tabi birde bosa ciktigi zaman..bir de işin bu boyutuna baktığında ikinci bir yıkımda maddi yönden oluyor tabii.ben anlamıyorum şu 9-10 çocuğu olan insanları nasıl beceriyorlar biz neyi eksik yapıyoruz bir türlü kavrayamadım.çünkü çok muayene olduk eşim de ben de hiçbir problem bulamıyorlar.gittiğimiz her doktor hiçbir sorun yok ancak çiftlerin % 10 unda karşılaşılır sebebi bilinmeyen infertelite ile diyorlar.kafam kızıyor bazen boşucam bu adamı başka biriyle evlenip çocuk yapıcam diye ama ne yapayım ki hala aşığım eşime yapamıyom işte😛iha:
Bende hic anlayamiyorum ya.. Bu 9-10 hatta 15 cocuk yapanlar af edersin hic mi yataktan cikmiyor anlamiyorum..
Canim en azindan sizde problem olmadigini biliyorsunuz o yuzden rahatlayin esinde sende ve oluruna birakin.. Insallah Rabbim sizede nasip edecek..
Ay deli Allah korusun esinle mutlu olduktan sonra bebek tabikide mutlulugunuza mutluluk katacaktir ama olmazsa olmaz yapmayin.. Keyfinize bakin.. Sonucta kaderde varsa birgun mutlaka olacaktir..
iz olur diye ugrasiyoruz cinsiyete daha gelemedik