Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hımmm ben daha önce kullanmıştım şurubunu ama ben de çok dalgınlık yaptı.yani işi dikkat gerektirenler bir denesin derim.bu arada sen nasılsın canım?

hımmm ben daha önce kullanmıştım şurubunu ama ben de çok dalgınlık yaptı.yani işi dikkat gerektirenler bir denesin derim.bu arada sen nasılsın canım?

ıyıyım bende pek gırmıyorum ben foruma kendımı daha rahat hıssedıyorum böyle çünkü ama okudum bu sakınlestırıcıyı çok soran olmus bende yazayım dedım çünkü doktorda hiç zararı olmaz hamıle bıle olsa dedı o yuzden yanı sızlere yazdım kı ısteyenler alıp kullansın ınsallah herkes en kısa zamanda kavusur melegıne görüşürüz tatlım

canım çok teşekkür ederiz ilgine bu arada kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap.mutlulukla kal canım.

canim arkadasim eski topragim gercekten cok yardimci oldun cunku burdaki arkadaslara cok yardimci olmak istedim bu ilac hakkinda ama bi turlu turkcesini anlatamadim allah razi olsun senden selzehcigim...... kizlar iste ilac bu faydalanmak isteyen kullansin gercekten dr de dedi bana sitres sinir yumurtayi kas kati yaparmis ve yumurta dollenemezmis bende bide depresyon hastaligim vardi bana iyi geldi dalginlik deyilde unutturuyor herseyi bu hap.ha bide kizlar unutkanlik derken oyle esini evini falan deyil yani kafana bisey takmiyosun cokkkkkkkk rahat oluyosun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben şurubunu kullanmıştım acaba bir de hapı mı denemeli

hazalcım tebrik ederim canım rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allah analı babalı büyütsün inan bu haber beni çok mutlu etti kendine dikkat et tekrar tebrikler