Sorun degil canim kolay gelsin sana.. Ve cok cok gecmis olsun.. En kisa zamanda iyilesmeye bak canim..
Evet korkulmayacak gibide degil yani Allah korusun..
çok teşekkür ederim inşallah geçerrrr. amin allah hepimizi korusun canım.
Sorun degil canim kolay gelsin sana.. Ve cok cok gecmis olsun.. En kisa zamanda iyilesmeye bak canim..
Evet korkulmayacak gibide degil yani Allah korusun..
çok teşekkür ederim inşallah geçerrrr. amin allah hepimizi korusun canım.
Rica ederim canim..
Daha daha nasilsin? regl gunune 8 gun kaldi degil mi? var mi hissettigin birseyler?
Nasıl olayım bu hafta çok yoğun geçiyor sınav yapıyorum da, evet az kaldı ama hastalıktan ona dair hiçbir şey hissetmiyorum, bütün kemiklerim ağrıyor 🙂 kısmet canım
hmm cok zor sorular sormasaydin canim 🙂 Ingilizce benimde cok iyi olmadigim bir dil cunku 🙂
Anliyorum canim.. Birde bakmissin bebis surprizle gelir sana beklemedigin bir anda degil mi..
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız hazalcığım tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende geçen gün doktora gittim bi oğluşum olacakmış darısı hepinizin başına inşallah
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

merhaba iyiyiz teşekkürler, ooo cinsiyetini bile öğrenmişsiniz ne güzel, allah sağlıkla oğluşunuzu kucağınıza versin canım.
canim cok tesekkur ederim seninde oglusunmu geliyor demek allah anali babali buyutsun tatlim kac aylik oldunuz. canim bulantilar falan bittimi ay ben cok korkuyorum benim bulantilar 8 5 ay suruyor sonra zaten gerek kalmiyor cunku zezeryan oluyorum.iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız hazalcığım tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende geçen gün doktora gittim bi oğluşum olacakmış darısı hepinizin başına inşallah