canim benim allahim insallah bu guzel duyguyu tez zamanda size ve isteyen herkese nasip etsin gercekten cok guzel bir duygu insan kendini cok farkli hissediyor esim sevincten yerinde duramiyor ben resimini bile gordum kesesinin ama daha inanamiyorum canim ya.slm melisler ii aksamlar ne kaynatiyonuz bakemmm
hazalciim canim nasil kendini nasil hissediyosun canooo ayyy ne kaaaa güzel bi duygudur simdik onu yasamak icinde senden bi parca olduugunu düsünmek allhim sana yalvariyorum ne olurr bizimde sesimizi duyyyy amiiinnnn
canim benimkide 7 ayimda geldi bende hep seni dusunmustum acaba benim melegimde 7 ayimda gelicekmi diye ve benimkide 7 de galdi.AMİNNNNNN canım sen canını sıkma gelir zamanı gelince meleğin ben 7 ay bekledim sonra geldi
tamam canim sen cayi demle ben geliyorumanam bizim eskiler burda kızzzz
hazal yazgüneşi aa bende bizim tarafta öyle bakıyom kışgüneşide orda hadi çaya gelin bekliyomm oraya 😀

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

cok tesekkur ederim canim darisi basina. sen nasilsin canim coktandir yoktun ozlettin kendini nasil oldun tedavin bittimi basladinmi bebis calismalarina canim.Hazalcımmm, uzun zamandır girmedim siteye.şimdi bir bakayım dedim ve müjdeli haberini okudum.Çookk sevindim canım.Allah sabrının sonucunu verdi bak.İnş sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Tebrik ederim tatlım.