evet canim dun bende gittim dr ye aslinda ben kan aldirmak icin gitmistim ama doktorum cok iyi beni hemen iceri gel bakiyim ultrasondan dedi bakti ve sadece kucucuk keseyi gorduk resimini bile cekti ama teyzesi mercimek kadar kac haftalik oldugunu 23 de randevum vardi ozaman tetayli bakariz dedi canim bugunde kan sonuclarini alicam canim orda belli olurmu bilmiyorum.Canım ilk doktora gittiğimde 5 haftalıktı şimdi 8. haftadayım sen doktora gittinmi?
canim nasil bisey demedi normal iyi falan bisey demedimi sen hangi ulkedensin canim.kizlar bugün dr gittimhic bir sey söylemedi baska doktora gidecegim bende yurtdisindayim buradaki doktorlar bilmiyorlar türkiyedekinler kadar
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

gunaydin canim allah razi olsun canim ben dogal yolla kaldim 7 ayimda geldi melegim darisi tum isteyenlerin basina canim.kızlar günaydın.hazal allah sağ olarak kucağına versin bebeşini inşallah.darısı olmayanların başına inşallah. hazalcım ben sana bişey sorucam yanlış anlamazsan senin tedaviylemi oldu bebeğin doğal yoldanmı.kaç sene sonra oldu canım...
Kızlar günaydııııııııııııııııııın.kizlar benim kandan test sonucum geldi degerim 23 kusur 5 den assa olursa negatifmis benimki 23 kusur olunca pozitif oluyormus ama biraz dusuk oldugu icin carsamba tekrar kan vercem sizce nasil budager yardim edin kizlarrrrrrr lutfen.