Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet canim dun bende gittim dr ye aslinda ben kan aldirmak icin gitmistim ama doktorum cok iyi beni hemen iceri gel bakiyim ultrasondan dedi bakti ve sadece kucucuk keseyi gorduk resimini bile cekti ama teyzesi mercimek kadar kac haftalik oldugunu 23 de randevum vardi ozaman tetayli bakariz dedi canim bugunde kan sonuclarini alicam canim orda belli olurmu bilmiyorum.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ asligokce.........................9 Kasim nazem.............................11-12 Kasım arzu85.............................13 Kasım Kizlar haberleri bekliyoruz!!!
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
chatlak..............................14 Kasım Askisi...............................14-15 Kasim Lalezar.............................17 Kasım mrs.m................................18-20 Kasım Dila2.................................18-20 Kasım Özzlemm............................22 Kasım Desen.................................23 Kasim pretty woman......................25 30 Kasım duygum_06........................28 Kasım esmos................................28 kasim ebruaker21.......................29-30 Kasım burcums...........................29-30 Kasım yazgülü24...........................30 Kasım ranagül...............................10 Aralik
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr) hazal3.................................8 kasim(kasim anne adayi superrrrrr)
kızlar günaydın.hazal allah sağ olarak kucağına versin bebeşini inşallah.darısı olmayanların başına inşallah. hazalcım ben sana bişey sorucam yanlış anlamazsan senin tedaviylemi oldu bebeğin doğal yoldanmı.kaç sene sonra oldu canım...
günaydın kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim kocamanda öpüyorum
bugün benim günüm ama hala tıkyok
benim için hayırlısı olsun diye dua edin canlarım şimdi işim var çıkmalıyım görüşürüz bayyyyy
günaydinn hayirlli cumalar melekler nasilsiniz bu hayirli günde bakalimmmmmm
ooooy oy ilkez bu ay o yumurta akimsi akintilarimi gördüm dün ve bu gün ama azina tükürdümün adamiyla küs oldugum icin 1 haftadir bsey yapmiyoz gitti bu ayin güzelim günleri bu aydami umutlanamayacagim ben yaaaww napam simdik
kızlar günaydın.hazal allah sağ olarak kucağına versin bebeşini inşallah.darısı olmayanların başına inşallah. hazalcım ben sana bişey sorucam yanlış anlamazsan senin tedaviylemi oldu bebeğin doğal yoldanmı.kaç sene sonra oldu canım...
kizlar benim kandan test sonucum geldi degerim 23 kusur 5 den assa olursa negatifmis benimki 23 kusur olunca pozitif oluyormus ama biraz dusuk oldugu icin carsamba tekrar kan vercem sizce nasil budager yardim edin kizlarrrrrrr lutfen.
kizlar benim kandan test sonucum geldi degerim 23 kusur 5 den assa olursa negatifmis benimki 23 kusur olunca pozitif oluyormus ama biraz dusuk oldugu icin carsamba tekrar kan vercem sizce nasil budager yardim edin kizlarrrrrrr lutfen.
Kızlar günaydııııııııııııııııııın.
Hazalcım değerin biraz düşük çıkmış ama endişelenme.ne zaman vermiştin kan tahlilini yani adetinin olması gerekn kaçıncı günü?