Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kizlar bugün dr gittimhic bir sey söylemedi baska doktora gidecegim bende yurtdisindayim buradaki doktorlar bilmiyorlar türkiyedekinler kadar

Canım ilk doktora gittiğimde 5 haftalıktı şimdi 8. haftadayım sen doktora gittinmi?
evet canim dun bende gittim dr ye aslinda ben kan aldirmak icin gitmistim ama doktorum cok iyi beni hemen iceri gel bakiyim ultrasondan dedi bakti ve sadece kucucuk keseyi gorduk resimini bile cekti ama teyzesi mercimek kadar kac haftalik oldugunu 23 de randevum vardi ozaman tetayli bakariz dedi canim bugunde kan sonuclarini alicam canim orda belli olurmu bilmiyorum.

ALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
asligokce.........................9 Kasim
nazem.............................11-12 Kasım
arzu85.............................13 Kasım
Kizlar haberleri bekliyoruz!!!

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:

chatlak..............................14 Kasım
Askisi...............................14-15 Kasim
Lalezar.............................17 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Dila2.................................18-20 Kasım
Özzlemm............................22 Kasım
Desen.................................23 Kasim
pretty woman......................25 30 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
esmos................................28 kasim
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım
yazgülü24...........................30 Kasım
ranagül...............................10 Aralik

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr):baby:
hazal3.................................8 kasim(kasim anne adayi superrrrrr):baby:

kızlar günaydın.hazal allah sağ olarak kucağına versin bebeşini inşallah.darısı olmayanların başına inşallah. hazalcım ben sana bişey sorucam yanlış anlamazsan senin tedaviylemi oldu bebeğin doğal yoldanmı.kaç sene sonra oldu canım...

günaydın kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim kocamanda öpüyorum
bugün benim günüm ama hala tıkyok
benim için hayırlısı olsun diye dua edin canlarım şimdi işim var çıkmalıyım görüşürüz bayyyyy

günaydinn hayirlli cumalar melekler nasilsiniz bu hayirli günde bakalimmmmmm

ooooy oy ilkez bu ay o yumurta akimsi akintilarimi gördüm dün ve bu gün ama azina tükürdümün adamiyla küs oldugum icin 1 haftadir bsey yapmiyoz gitti bu ayin güzelim günleri bu aydami umutlanamayacagim ben yaaaww napam simdik :grev: :grev:

kızlar günaydın.hazal allah sağ olarak kucağına versin bebeşini inşallah.darısı olmayanların başına inşallah. hazalcım ben sana bişey sorucam yanlış anlamazsan senin tedaviylemi oldu bebeğin doğal yoldanmı.kaç sene sonra oldu canım...
gunaydin canim allah razi olsun canim ben dogal yolla kaldim 7 ayimda geldi melegim darisi tum isteyenlerin basina canim.

kizlar benim kandan test sonucum geldi degerim 23 kusur 5 den assa olursa negatifmis benimki 23 kusur olunca pozitif oluyormus ama biraz dusuk oldugu icin carsamba tekrar kan vercem sizce nasil budager yardim edin kizlarrrrrrr lutfen.

kizlar benim kandan test sonucum geldi degerim 23 kusur 5 den assa olursa negatifmis benimki 23 kusur olunca pozitif oluyormus ama biraz dusuk oldugu icin carsamba tekrar kan vercem sizce nasil budager yardim edin kizlarrrrrrr lutfen.
Kızlar günaydııııııııııııııııııın.
Hazalcım değerin biraz düşük çıkmış ama endişelenme.ne zaman vermiştin kan tahlilini yani adetinin olması gerekn kaçıncı günü?

Geri