Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nasıl olayım bu hafta çok yoğun geçiyor sınav yapıyorum da, evet az kaldı ama hastalıktan ona dair hiçbir şey hissetmiyorum, bütün kemiklerim ağrıyor 🙂 kısmet canım
Nasıl olayım bu hafta çok yoğun geçiyor sınav yapıyorum da, evet az kaldı ama hastalıktan ona dair hiçbir şey hissetmiyorum, bütün kemiklerim ağrıyor 🙂 kısmet canım
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız hazalcığım tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende geçen gün doktora gittim bi oğluşum olacakmış darısı hepinizin başına inşallah
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız hazalcığım tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende geçen gün doktora gittim bi oğluşum olacakmış darısı hepinizin başına inşallah
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ asligokce.........................9 Kasim nazem.............................11-12 Kasım
Kizlar haberleri bekliyoruz!!!
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
arzu85.............................13 Kasım chatlak..............................14 Kasım Askisi...............................14-15 Kasim Lalezar.............................17 Kasım mrs.m................................18-20 Kasım Dila2.................................18-20 Kasım Özzlemm............................22 Kasım Desen.................................23 Kasim pretty woman......................25 30 Kasım duygum_06........................28 Kasım esmos................................28 kasim ebruaker21.......................29-30 Kasım burcums...........................29-30 Kasım yazgülü24...........................30 Kasım ranagül...............................10 Aralik
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr) hazal3.................................8 kasim(kasim anne adayi superrrrrr)
canim cok tesekkur ederim seninde oglusunmu geliyor demek allah anali babali buyutsun tatlim kac aylik oldunuz. canim bulantilar falan bittimi ay ben cok korkuyorum benim bulantilar 8 5 ay suruyor sonra zaten gerek kalmiyor cunku zezeryan oluyorum.