Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim çok dalgın oluyorsun derken araba falan kullanırken eskisinden daha fazla dikkatli olman gerekiyor.reflekslerinde gecikme oluyor ondan bahsetmiştim.ama bende öyle oldu herkesde bunu yapacak diye birşey yok.rahatlama konusuna gelince gerçekten inanılmaz rahatlık sağlayan bir ilaç.

SELZEH
canım çok sağol etken aynı mıymış acaba ben bi ara kullanmıştım biraz faydası olmuştu ancak çok zaman oldu pek hatırlamıyorum bi de çok kısa süre kullanmıştım bi daha bakiiim bakalım
HAZAL
çok sevindim senin adına canım kimbilir ne kadar mutlusunuzdur bebişi görünce daha da artar sevincin canım
DİLA
aynı ben de senin gibiyim sürekli neşeli espri yapan etrafını güldüren ama kendi kendini de yiyen aynı zamanda🙂 sakın umutsuz olma bak benim de bir sürü sağlık sorunlarım ve yaşım ilerledi ancak 3-4 aydır bebek istiyorum ve elimden geleni yapıyorum hep beraber birbirimize destek olup denemeye deva etmek zorundayız yazılarından anladığım kadarıyla zaten hayatı anlayarak yaşayan nerde olduğunun ne yaptığının bilicinde bir insansın burada yüzyüze görüşmesek de ben birbirimizin deyim yerindeyse zehirini aldığımızı düşünüyorum ne olur daha rahat olmaya çalış.. bebek önemli tabi ama sen de önemlisin sen rahat ol ve sadece hayatına normal normal devam et olmaması için hiçbir sebep yok canım benim bir arkadaşma doktoru menapoza girmişsin dedi kız gerçekten de erken menapoza girdi sadece 32 yaşındaydı ve 3 ay sonra hamile kaldı inanılacak gibi değil öyle tatlı bi oğlan doğurdu ki şimdi hpimiz onu yiyoruz🙂 seni öpüyorum tatlımm

Slm kizlar ben iyiyim.. Sizler nasilsiniz? Iyi gidiyor hersey 1.5 saatim kaldi sonra cikiyorum isten.. Benim icin hafta sonu baslamis oluyor 🙂

Kusura bakma canım mutfaktaydım da ondan geç yazdım... ben çok hastayım, öksürüyorum çok fena, boğazım acıyor ve ateşim var. bugün dr ye gittim çok şükür domuz gribi yok 🙂 ama korkuyorum yine de.

Sorun degil canim kolay gelsin sana.. Ve cok cok gecmis olsun.. En kisa zamanda iyilesmeye bak canim..

Evet korkulmayacak gibide degil yani Allah korusun..