Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aşkısı
Canım benim Allah sana sabır versin çok zor günler yaşamışsın ama inşallah geride kalmıştır hepsi.
Ranagül
önce savaşman gereken bir kocan ve ailesi var anladığım kadarıyla o kabul etmezse o kadar ilaç yükleme kendine canım.her ilacın yan etkisi var biliyorsun hele ki bunlar hormon ilaçları.bence önce kocanı bu konu için ikna etmeye bak.ailesini ise boşver hayatım.onları sakın kafana takma.harnup pekmezine gelince diğer pekmezlerden farklı istersen ibrahim saraçoğlunun sayfasından bak.biz denedik.inanılmaz sonuçlar aldık ilk ay eşimin sperm analizinde yanlış hatırlamıyorsam şimdi 25 milyondu sperm sayısı iki ay sonra 85 milyon çıktı.oda aslında inanmaya inanmaya yedi ama ben zorladım.kendi yemediği zaman burnundan soktum genede yedirdim bence dene.derdini veren yüce rabbim dermanını da veriyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Beni kabul ederseniz ne mutlu bana.Bi soru sormuştum daha doğrusu bikaç tane bana yardımcı olur musunuz?

Badecim bu kadar kısa sürede hamile kalmış olabilirmisin bilmiyorum benim durumumu düşününce imkansız gibi geliyor.ama kan testini olması gereken adetinin kaçıncı günü yaptırmıştın canım

aslında adetimin bugün olması gerekio.Ama hiç bir adet belirtisi dahi yaşamıorum.Yani adetimden 2-3 gün önce mutlaka bel ve karın ağrısı çekerdim.Ayrıca mutlaka göğüslerim çok acırdı dokunulmaz bir hal alırdı.Ama o lekelenmeleri görünce tedirgin oldum.Bilmiorum aklım çok karışık

ben daha önce halime kalmayı beceremediğim için aslında seni başkası aydınlatsa iyi olur ama benim çevremden duyduğum kimisinin şu eczaneden alınan idrar tahlillerinde hemen belli oluyor adetinin günü gelmeden kimisinin adetin 10.gününden sonra belli oluyor galiba o kişinin hormonlarıyla ilgili ama kan testinde hemen çıkıyor.sen en iyisi biraz daha bekle istersen canım.en kötüsünü söyledim galiba.biri bana bekle deyince çıldırıyorum da😛iha:

Evet beklemek çok kötü.3 gündür başım ağrıo nolur nolmaz ilaç içme diolar.Artık ağrıdan gözlerim açılmıo ama ilaç da içmiorum.Dün akşam eczaneden aldığım gebelik testini denedim.Ama bozuktu.Bugün tekrar alıp deniyim diorum.Haftasonuda adet görmessem pazartesi dr a gidicem.Başka yapıcak bişeyim yok

Canım yanlış anlamazsan ZINC yani Çinko içeren vitaminler sperm sayısını artırıyor.Eşin kullanırsa iki katına çıkarıyor E vitaminide çok iyi fakat ben bütün yemeklerimi sızma zeytinyağı kullandığım için gerek kalmadı zeytinyağı E vitamini açısından çok zengin ve sağlıklı ayrıca eşin alkol veya sigara kullanıyorsa bu sperm kalitesini düşürüyor döllenme olsa bile sağlıksız döllenme oluyor.Eşinin kabul etmesini bekleme bence boşver erkek için bunu kabullenmek çok zor yazdığım vitaminleri kullandır sperm sayısı için deme vitamin bebeğimiz sağlıklı olsun diye kocacım dersin biraz cilve yap eşinin hemen yumuşadığını görürsün bende kapris yaptım birsüre ama olmuyor zaman kaybettiğimle kaldım olan bana oldu biz kadınlar erkekleri çekip çevirmeli yapıcı olmalıyız onlar hala koca birer bebek 🙂

Son düzenleme:
Hoşgeldin bade88 inşallah hamilesindir eğerki hamileysen bu stres bebeğe iyi gelmiyor papatya çayı filan iç kendini oyalıycak şeyler bul sevdiğin dostlarınla çaylı kekli sohbet et komedi filmleri izle kendini rahatlatmaya çalış.Biliyorum çok zor hayırlısı olsun canım