Aşkısıdoktor,iğneyi olduktan sonra aşılama olacak dedi.eşimin durumunuda gözeterek aşılama dedi.harnup pekmezini duymuştum.ceviz,üzüm pekmezi yediriyordum zaten.hayırlısı olsun.her zahmetin altında 1 rahmet yatar.eşim sorununu kabul etmezse bundan sonra bende tedavi olmayı düşünmüyorum.çünkü tek taraflı olcak 1 mücadele değil.aileside sırf bende sorun olduğunu düşündüğü için sıkıntım 2 katına çıkıyor.
ALLAHIM KALDIRAMAYACAĞIMIZ YÜKÜ VERME...
Canım benim Allah sana sabır versin çok zor günler yaşamışsın ama inşallah geride kalmıştır hepsi.
Ranagül
önce savaşman gereken bir kocan ve ailesi var anladığım kadarıyla o kabul etmezse o kadar ilaç yükleme kendine canım.her ilacın yan etkisi var biliyorsun hele ki bunlar hormon ilaçları.bence önce kocanı bu konu için ikna etmeye bak.ailesini ise boşver hayatım.onları sakın kafana takma.harnup pekmezine gelince diğer pekmezlerden farklı istersen ibrahim saraçoğlunun sayfasından bak.biz denedik.inanılmaz sonuçlar aldık ilk ay eşimin sperm analizinde yanlış hatırlamıyorsam şimdi 25 milyondu sperm sayısı iki ay sonra 85 milyon çıktı.oda aslında inanmaya inanmaya yedi ama ben zorladım.kendi yemediği zaman burnundan soktum genede yedirdim bence dene.derdini veren yüce rabbim dermanını da veriyor.
Son düzenleme: