yok benimde çok düzenli her ay olması gereken tarihte olur hatta 15 inde oluodum şimdi 13 ünde olmam gerekiodu sadece 9 unda 2 gün lekelenmem oldu ki o da ilk kez geldi başıma başka da bişey yok.Ayrıca hastalnıcak olsam belirtileri olurdu.Ama onlarda yok yalnız bizim korunmadığımız tarihler çok kısa zaman olduu için belki çıkmayabilir die düşünüorum o yüzden karar veripte test yapmıorum
hımmmm ozaman istersen bu gün al testi ama yarın sabah kaktığında yap sabah ilk idrarınla yaparsan daha iyi belli oluyor yarın pazarya bu günden alıp yarın yap istersen bi lekelenme gelipte gerisi gelmediyse birşeyler olabilir doktorum hamile kaldığında hafiflekelenmeler olur ama gerisi gelmezse hamilesindir ilaç kullanma demişti hayırlısıyla inşalllah hadi bakalım
inş cnm yaa.Çok tuhaf bi hismiş.Beklemesi bile çok değişik.İlk kez korunmadık.Bu kadar kısa sürede olabileceği hiç aklıma gelmesdi.Umarım vardır bebiş.Saoll tatlım cvp verdiğin için ayrıca burada sizlerle yazışma inanılmaz güzel bi duygu.Konuştukça daha da rahatlıorum.Hazalında benim gibi olmuş.Lekelenmesi falan.Bakalım artık inş size güsel haber verebilirim.Eğer yarın yapıcam testte de çıkmazsa pazartesi dr a gidip kan testi yaptırıcam tekrar.
selam melekler uzun zamandir giremiyorum calismaya basladigim icin.bugun girdigimdede cok guzel bi haber gordum.hazalcim bu senin hamilelik haberim canim.inan cok sevindim tebrik ederim canim seni .bak yedinci ayda geldi melegin.kendine cok dikkat et canim
bu arada eskilerdende pek kimse kalmamis birsuru yeni arkadas gelmis.insallah herkes enkisa zamanda hamis kalir
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ asligokce.........................9 Kasim nazem.............................11-12 Kasım bade88..............................13 Kasım chatlak..............................14 Kasım
Kizlar haberleri bekliyoruz!!!
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
Lalezar.............................17 Kasım mrs.m................................18-20 Kasım Dila2.................................18-20 Kasım Özzlemm............................22 Kasım Desen.................................23 Kasim pretty woman......................25 30 Kasım duygum_06........................28 Kasım esmos................................28 kasim ebruaker21.......................29-30 Kasım burcums...........................29-30 Kasım yazgülü24...........................30 Kasım ranagül...............................10 Aralik
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr) hazal3.................................8 kasim(kasim anne adayi superrrrrr) arzu85...............................13 Kasım(kasim anne adayi superrrrrr)
canim hayirli ugurlu olsun conktandir bekliyormussun rabbim sonunda dualarini kabul etti allaha rahat huzurlu bi hamislik gecirmeni nasipetsin ve sonrada kucagina almayi nasip etsin bak ayagimi surumustum sana ugur getirmisin allahim bu ay cock cok hamislik haberi alalim yarabbi.
bende bugün günüm geçmeden adet oldum. artık hiç uğraşmak şstemiyorum yoruldum gerçekten çok sıkıldım eğer kafaya takmaya başlarsam sonum kötü olabilir gerçekten ama gerçekten çok sıkıcı.. uğraşıyorum yok olmuyor uğraşmıyorujm yok olmuyor demekki olmuyor. bende salak gibi hala ümit bağlıyorum. yater artık.
canim lutfen uzulme elbet birgun seninde melegin gelicek senin yuzunu guldurucek sende birgun hamileyimmmmmmm diye bagiricaksin uzulme lutfen canim sakin ol biraz bak sitres cok etgiliyor gebeligi ornek ben kac ay bekledim sitres yuzunden rahat ol canim.
canim hayirli ugurlu olsun conktandir bekliyormussun rabbim sonunda dualarini kabul etti allaha rahat huzurlu bi hamislik gecirmeni nasipetsin ve sonrada kucagina almayi nasip etsin bak ayagimi surumustum sana ugur getirmisin allahim bu ay cock cok hamislik haberi alalim yarabbi.