Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende bugün günüm geçmeden adet oldum. artık hiç uğraşmak şstemiyorum yoruldum gerçekten çok sıkıldım eğer kafaya takmaya başlarsam sonum kötü olabilir gerçekten ama gerçekten çok sıkıcı.. uğraşıyorum yok olmuyor uğraşmıyorujm yok olmuyor demekki olmuyor. bende salak gibi hala ümit bağlıyorum. yater artık.

canlarım hepinize teşekkür eder ve hayırlısıyla tez zamanda sizlerede nasip olmasını dilerim yazıları yeni gördüm şimdiden bir bulantı var kahvaltıyapamadım ama acıktımda bişeyler yedim zorla oyüzden yeni geldim pc başına benim normalde günümden 1gün yada 2gün önce gelir reglim 2 senedir hiç gecikmemişti bu ay günümü 1gün geçmesine rağmen yok regli günüm 2. gününde yaptım hemen testi dün 1 bugün 2 dayanamadım yaptım ve pozitif çıktı zaten uzun zamandır bulantılarım iştahsızlığım ve bi aşırı tatlı kırizlerim vardı yemek istiyorum ama yedikten sonrada midem bulanıyor ve afedersiniz çıkartmak istiyordum ve 1haftadırda sağ göğsümden sıvı geliyordu belirtilerim bunlardı canlarım umarım kısa zamanda isteyen herkeze nasip eder hayırlısıyla

artık yumurtalık çocuk bebek hamile haberleri duymak istemiyorum yanlış anlamayın. giremiycem belki siteye.
jelibon canım benim sen nekadar zamandır ve kacıncı bebişini bekliyorsun canı bi söylermisin bak ben tam 2yıldır bekliyordum bu bebişi çok kez aşırı belirtilerle umutlanıp hayal kırıklığına uğradım ağladım vaz geçtim tedavi oldum olmadı herşeyden vaz geçmiştimki 2.yılımda doldu bebişim geldi kendini rahat bırak stres yapma canım tamamamı pskolejikte çok etkiliyor ben herşeyi oluruna olduran allahıma bıraktığım anda geldi umarım sizlerede nasip eder hayırlısıyla

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arzucum bu kadar kısa sürede öğrenmiş olman ne kadar güzel.İnş hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.Benim yazdığım yazıları okudun mu bilmiorum.Ama benim de bugün adet gecikmemin 2. günü acaba yapsam çıkar mı çok merak ediorum.

Arzucum bu kadar kısa sürede öğrenmiş olman ne kadar güzel.İnş hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.Benim yazdığım yazıları okudun mu bilmiorum.Ama benim de bugün adet gecikmemin 2. günü acaba yapsam çıkar mı çok merak ediorum.
teşekkür ederim canım sağol okudum yazılarını bende 2yıldır hiç gecikme olmadığı hatta günümden 1 yada 2gün önce geldiği için ben hemen yaptım istersen sende bi yap canım gecikmen olurmu normalde reglinde

yok benimde çok düzenli her ay olması gereken tarihte olur hatta 15 inde oluodum şimdi 13 ünde olmam gerekiodu sadece 9 unda 2 gün lekelenmem oldu ki o da ilk kez geldi başıma başka da bişey yok.Ayrıca hastalnıcak olsam belirtileri olurdu.Ama onlarda yok yalnız bizim korunmadığımız tarihler çok kısa zaman olduu için belki çıkmayabilir die düşünüorum o yüzden karar veripte test yapmıorum

Geri