Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam yazgülü dila canlarım benim.....
badecim kendine zarar verceksin bi an önce bi mutlu haber öğrenmen dileğiyle bitanem....
dilacım hamilemisin ben mi yanlış okudumm allahımm ne güsel bi haberrrrrrr
bu günde bu haftada güsel başlıyo seninle hadi bakalım kesinleştir de coşalımmmm teyzeleri olarak.......

Gerçekten mi çok sevindim.Nasıl anladın peki
Afedersiniz canlarım heyecandan günaydın deyip iyi haftalar bile dilemeyi unuttum.Lütfen kusuruma bakmayın.Aslında ben tedavi görüyordum ama bebişimizi 6 yıldan beri beklediğimiz için bu ay da hiç umutlu değildim.benim regl tarihime aslında daha 2 gün vardı.dün sabah saat 7 civarında birden uyandım ve test yaptım.ama hiç umutlu değildim o kadar ki testin doğru dürüst sonucuna bakmadan tekrar poşetine koydum ve çöpe attım.eşime de bu ay yine olmadığını kalktığında söyledim.beklemememe rağmen yine umut varmış ki içimde moralim bozuldu ve eşim sırf bana moral olsun diye dışarıya çıkardı.bütün gün hiç eve girmedik can sıkıntısından akşam geldiğimizde bir anda bilinçsiz bir şekilde çöpe attığım testi yaniden çıkardım ve birde ne göreyim çift çizgi.bütün gece uyumadım tabii sabah doğru kendimi hastane
de buldum kantesti yaptırdım.şimdi telefonla hastaneyi aradım.sonucu pozitif veya negatif olarak biz söyleyemiyoruz doktorunuzdan öğrenmelisiniz ama değeri 51.88 dediler.hazaldan hatırladığım kadarıyla 23 ve yukarısı pozitif demişti.şimdi dr.u arıyorum ama ameliyatta olduğu için görüşemedim.yani tam anlamıyla ne olduğunu hala bilmiyorum ama heyecandan ölücem galiba.dr.un ameliyattan çıkmasını bekliyorum 12.30 gibi tekrar arayacağım.

Eğer gerçekten hmile isem bu sizin şansınız kızlar.bunca sene bekledim bu foruma üye oldum ve daha üye olduğumun ikinci aayında böyle bir haberi size vereceğim.Bu sizin şansınız

inş cnm zaten dr dan çıkar çıkmaz burdayım.İyi yada kötü sizinle paylaşmak beni her şekilde çok rahatlatıcak.Çok kısa süredir burda olmama rağmen sizleri kendime çok yakın hissediorum.Boş kaldıım her an hemen buraya geliorum.Güzel haberler içinde çok mutlu oldum.Allah herkese hayırlısını nasip etsin inş.

Badecim umarım senin de mutlu haberin bugün gelir canım ama eğer sonuç negatif ise lütfen üzülme canım benim bak ben 6 yıldır savaşıyorum.Umarım sizler benim kadar beklemezsiniz ama ne olur ümidinizi yitirmeyin demek herşeyin bir zamanı var.

Yaa tabikide öyle vakti ve zamanı değilse olmas napalım.Zaten ben daha çok yeni evliyim.Belki kafama takıcam ama çok uzun sürmes herhalde.Neyse kesin sonucu bilmeden en iisi yorum yapmayayım.

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh pozitiftir inan çokk sevinirimmm tatlımm....

Eğer gerçekten hmile isem bu sizin şansınız kızlar.bunca sene bekledim bu foruma üye oldum ve daha üye olduğumun ikinci aayında böyle bir haberi size vereceğim.Bu sizin şansınız

zamanı varmış demekki bebeğimmm allah isteyen herkese versin inş..
ama ben zaten hep dua ederim bu ay deselerki bi tercih yap dila mı sen mi kalacaksın yemin ederim sen derim canım 6 sene dile kolay ben 2,5 senede tükendiğimi hissediyorum bazen allah benden daha çok bekleyenlere benden önce versin inş. ama banada versin en kısa sürede.... 🙂

bademm gönlünü ferah tut canımm

Kızlar Allah tez zamanda hepinize nasip etsin canlarım.o kadar iyi niyetli düşünüyorsunuzki Allah'ım böyle düşünenlerin dileklerini tez zamanda verir inşallah