Afedersiniz canlarım heyecandan günaydın deyip iyi haftalar bile dilemeyi unuttum.Lütfen kusuruma bakmayın.Aslında ben tedavi görüyordum ama bebişimizi 6 yıldan beri beklediğimiz için bu ay da hiç umutlu değildim.benim regl tarihime aslında daha 2 gün vardı.dün sabah saat 7 civarında birden uyandım ve test yaptım.ama hiç umutlu değildim o kadar ki testin doğru dürüst sonucuna bakmadan tekrar poşetine koydum ve çöpe attım.eşime de bu ay yine olmadığını kalktığında söyledim.beklemememe rağmen yine umut varmış ki içimde moralim bozuldu ve eşim sırf bana moral olsun diye dışarıya çıkardı.bütün gün hiç eve girmedik can sıkıntısından akşam geldiğimizde bir anda bilinçsiz bir şekilde çöpe attığım testi yaniden çıkardım ve birde ne göreyim çift çizgi.bütün gece uyumadım tabii sabah doğru kendimi hastane
de buldum kantesti yaptırdım.şimdi telefonla hastaneyi aradım.sonucu pozitif veya negatif olarak biz söyleyemiyoruz doktorunuzdan öğrenmelisiniz ama değeri 51.88 dediler.hazaldan hatırladığım kadarıyla 23 ve yukarısı pozitif demişti.şimdi dr.u arıyorum ama ameliyatta olduğu için görüşemedim.yani tam anlamıyla ne olduğunu hala bilmiyorum ama heyecandan ölücem galiba.dr.un ameliyattan çıkmasını bekliyorum 12.30 gibi tekrar arayacağım.