Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayırlısı olsun canım inşallah bebişin kesin gelmiştir, başka şeylerle uğraş stres yapma. Allahım inşallah sana meleğini getirmiştir.

🙂 aa ne demek, burası paylaşım sitesi sonuçta. gerçek hayatta konuşamayacağımız çok özel şeyleri burada paylaşabiliyoruz ve ben bu site sayesinde çok şey öğrendim 🙂
Gerçekten burası süper bir paylaşım sitesi daha önce de yazdım.Şehnaz biz burada birbirimizin zehrini alıyoruz demişti.Eğer ben gerçekten hamileysem buna borçluyum diye düşünüyorum.Bu zehri attığım için diyorumHerkese daha bebek düşünmüyorum diyordum ve kimseye anlatmıyordum derdimi ama buraya yazmaya başladıktan sonra ne kadar rahatlamışım ki 6 yıldır beklediğim günü bugün sizlerle paylaşıyorum ne mutlu bana sizlerle tanıştım burda sağolun canlarım

Chatlak ve asligokce canlarim sizinde gununuz gecti ne oldu bir haber varmi?? bizi merakta birakmayin..

canım beklemedeyim bendee 🙂herkese sölerdim ama bu ay eşim bile bilmio hayırlısı bakalım

aslıgökçecim üsülme bebeğimm inş en kısa sürede bizde verices güsel haberler burada

aynen yaw bende 1 seneden fazla korunduum 2 ,5senedir bekliyorum
ama herşeyde vardır bir hayır diyorummm 🙂

Çok güzel özetlemişsin. Doğru kimseye anlatamadığımız şeyler burada fazlasıyla yer alıyor. Bu sayede rahatlıyoruz. Çok şükür sonunda bu mutluluğa erdin, darısı bizlere inşallah.

🙂 aa ne demek, burası paylaşım sitesi sonuçta. gerçek hayatta konuşamayacağımız çok özel şeyleri burada paylaşabiliyoruz ve ben bu site sayesinde çok şey öğrendim 🙂

Evet orasida dogru tabiki 🙂 Benim burda anlattigim bazi seyleri esim bile bilmiyor yani o kadar yakinim sizlere.. Ve bende cok sey ogrendim.. En bastada hic bir zaman umudumuzu kaybetmememiz gerektigini..

Kızlar sohbet güzel ama mutfağa gitmeliyiiiimmmm her gün yemek mi yapılır ya 🙂 evin ne işi ne de yemeği bitiyor, yap yap aynı 🙂

Hadi gelirim ben yine, görüşürüz.

Ne demek guzelim burda birbirimiz icin variz ve olmaya devam edecegiz.. Ne mutlu bizeki boyle guzel haberleri, uzucu haberleri birbirimizle paylasabiliyoruz.. Yakin cevremizdeki, hatta annelerimize, kiz kardeslerimize ve bazen kocalarimizla bile paylasamadigimiz herseyi burda rahatlikla paylasabiliyoruz.. O yuzden burdaki herkese diyorum.. IYIKI VARSINIZ, IYIKI BU SITEYE UYE OLMUSUM..