Eşim korundu yani ben hap olayına hiç girmedim riskli diye. biz 3-4 aydır bebek düşünüyoruz ve bu süreden beri korunmuyoruz. artık hayırlısı inşallah.
Slm kızlaaarrrrr ben geldim dayanamadım gene.2 iş yapıyorum tekrar buraya dönüyorum ne olacak böyle işler yığılıyor.Chatlak,özlem,aslıgökçe,mrs.m canlarım teşekkürler ama hala beklemedeyim henüz tam kesin değil.dr.la görüştüm en son daha önceki sayfalara yazmıştım.benim adetim 2 gün sonra daha henüz gelmediği için dr. bekleyelim diyor.o yüzden bugün dr.a gitmeyeceğim.bu beklemek deli ediyor beni.stres mi yaptım psikolojik mi bilmem kasıklarımda ağrı var.
Kızlar lütfen ümitsiz olmayın iyi düşünün iyi olsun.bu ay adeti gelen arkadaşlar lütfen canınızı sıkmayın bu işin öbür ayı da var.
Ha tamam 🙂 bende tam merakli melahat oldum 🙂 Kafayi tirlatmanin baska bir versiyonumu acaba bu merakli melahat olmak 🙂
<inşallah canım artık kesinleşir inşallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız şimdi bunun için dua ediyorum.Hayırlısı olsun canım inşallah bebişin kesin gelmiştir, başka şeylerle uğraş stres yapma. Allahım inşallah sana meleğini getirmiştir.
Gerçekten burası süper bir paylaşım sitesi daha önce de yazdım.Şehnaz biz burada birbirimizin zehrini alıyoruz demişti.Eğer ben gerçekten hamileysem buna borçluyum diye düşünüyorum.Bu zehri attığım için diyorumHerkese daha bebek düşünmüyorum diyordum ve kimseye anlatmıyordum derdimi ama buraya yazmaya başladıktan sonra ne kadar rahatlamışım ki 6 yıldır beklediğim günü bugün sizlerle paylaşıyorum ne mutlu bana sizlerle tanıştım burda sağolun canlarım🙂 aa ne demek, burası paylaşım sitesi sonuçta. gerçek hayatta konuşamayacağımız çok özel şeyleri burada paylaşabiliyoruz ve ben bu site sayesinde çok şey öğrendim 🙂
Chatlak ve asligokce canlarim sizinde gununuz gecti ne oldu bir haber varmi?? bizi merakta birakmayin..
slm kızlar ay bu pazartesileri hiiç sevmiyorum.. 3-4 gündür çok yoğunum giremedim siteye bu arada dilacım tebrikler.. hasta oldum bide bebek yok yani.. bişey sormak istiyorum bu ovulasyon döneminde ilişkiye girmek işe yarıyomu gerçekten yani o dönemi tutturabiliyormuyuz
kızlar lütfen siz korunmayın mümkünse ben 2 yıl hapla korundum sonrasında çok bekledik bebişi ben hep ona yoruyorum çünkü örn.bir süre benim prolaktinim yüksek çıkıyordu.bu da doğumkontrol hapının yan etkisi mümkünse eşleriniz korunsun.
Gerçekten burası süper bir paylaşım sitesi daha önce de yazdım.Şehnaz biz burada birbirimizin zehrini alıyoruz demişti.Eğer ben gerçekten hamileysem buna borçluyum diye düşünüyorum.Bu zehri attığım için diyorumHerkese daha bebek düşünmüyorum diyordum ve kimseye anlatmıyordum derdimi ama buraya yazmaya başladıktan sonra ne kadar rahatlamışım ki 6 yıldır beklediğim günü bugün sizlerle paylaşıyorum ne mutlu bana sizlerle tanıştım burda sağolun canlarım
🙂 aa ne demek, burası paylaşım sitesi sonuçta. gerçek hayatta konuşamayacağımız çok özel şeyleri burada paylaşabiliyoruz ve ben bu site sayesinde çok şey öğrendim 🙂
Gerçekten burası süper bir paylaşım sitesi daha önce de yazdım.Şehnaz biz burada birbirimizin zehrini alıyoruz demişti.Eğer ben gerçekten hamileysem buna borçluyum diye düşünüyorum.Bu zehri attığım için diyorumHerkese daha bebek düşünmüyorum diyordum ve kimseye anlatmıyordum derdimi ama buraya yazmaya başladıktan sonra ne kadar rahatlamışım ki 6 yıldır beklediğim günü bugün sizlerle paylaşıyorum ne mutlu bana sizlerle tanıştım burda sağolun canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?