Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Eşim korundu yani ben hap olayına hiç girmedim riskli diye. biz 3-4 aydır bebek düşünüyoruz ve bu süreden beri korunmuyoruz. artık hayırlısı inşallah.

Ha tamam 🙂 bende tam merakli melahat oldum 🙂 Kafayi tirlatmanin baska bir versiyonumu acaba bu merakli melahat olmak 🙂

Slm kızlaaarrrrr ben geldim dayanamadım gene.2 iş yapıyorum tekrar buraya dönüyorum ne olacak böyle işler yığılıyor.Chatlak,özlem,aslıgökçe,mrs.m canlarım teşekkürler ama hala beklemedeyim henüz tam kesin değil.dr.la görüştüm en son daha önceki sayfalara yazmıştım.benim adetim 2 gün sonra daha henüz gelmediği için dr. bekleyelim diyor.o yüzden bugün dr.a gitmeyeceğim.bu beklemek deli ediyor beni.stres mi yaptım psikolojik mi bilmem kasıklarımda ağrı var.

Kızlar lütfen ümitsiz olmayın iyi düşünün iyi olsun.bu ay adeti gelen arkadaşlar lütfen canınızı sıkmayın bu işin öbür ayı da var.

Hayırlısı olsun canım inşallah bebişin kesin gelmiştir, başka şeylerle uğraş stres yapma. Allahım inşallah sana meleğini getirmiştir.

Ha tamam 🙂 bende tam merakli melahat oldum 🙂 Kafayi tirlatmanin baska bir versiyonumu acaba bu merakli melahat olmak 🙂

🙂 aa ne demek, burası paylaşım sitesi sonuçta. gerçek hayatta konuşamayacağımız çok özel şeyleri burada paylaşabiliyoruz ve ben bu site sayesinde çok şey öğrendim 🙂

🙂 aa ne demek, burası paylaşım sitesi sonuçta. gerçek hayatta konuşamayacağımız çok özel şeyleri burada paylaşabiliyoruz ve ben bu site sayesinde çok şey öğrendim 🙂
Gerçekten burası süper bir paylaşım sitesi daha önce de yazdım.Şehnaz biz burada birbirimizin zehrini alıyoruz demişti.Eğer ben gerçekten hamileysem buna borçluyum diye düşünüyorum.Bu zehri attığım için diyorumHerkese daha bebek düşünmüyorum diyordum ve kimseye anlatmıyordum derdimi ama buraya yazmaya başladıktan sonra ne kadar rahatlamışım ki 6 yıldır beklediğim günü bugün sizlerle paylaşıyorum ne mutlu bana sizlerle tanıştım burda sağolun canlarım

Chatlak ve asligokce canlarim sizinde gununuz gecti ne oldu bir haber varmi?? bizi merakta birakmayin..

canım beklemedeyim bendee 🙂herkese sölerdim ama bu ay eşim bile bilmio hayırlısı bakalım

slm kızlar ay bu pazartesileri hiiç sevmiyorum.. 3-4 gündür çok yoğunum giremedim siteye bu arada dilacım tebrikler.. hasta oldum bide bebek yok yani.. bişey sormak istiyorum bu ovulasyon döneminde ilişkiye girmek işe yarıyomu gerçekten yani o dönemi tutturabiliyormuyuz

aslıgökçecim üsülme bebeğimm inş en kısa sürede bizde verices güsel haberler burada

kızlar lütfen siz korunmayın mümkünse ben 2 yıl hapla korundum sonrasında çok bekledik bebişi ben hep ona yoruyorum çünkü örn.bir süre benim prolaktinim yüksek çıkıyordu.bu da doğumkontrol hapının yan etkisi mümkünse eşleriniz korunsun.

aynen yaw bende 1 seneden fazla korunduum 2 ,5senedir bekliyorum
ama herşeyde vardır bir hayır diyorummm 🙂

Gerçekten burası süper bir paylaşım sitesi daha önce de yazdım.Şehnaz biz burada birbirimizin zehrini alıyoruz demişti.Eğer ben gerçekten hamileysem buna borçluyum diye düşünüyorum.Bu zehri attığım için diyorumHerkese daha bebek düşünmüyorum diyordum ve kimseye anlatmıyordum derdimi ama buraya yazmaya başladıktan sonra ne kadar rahatlamışım ki 6 yıldır beklediğim günü bugün sizlerle paylaşıyorum ne mutlu bana sizlerle tanıştım burda sağolun canlarım

Çok güzel özetlemişsin. Doğru kimseye anlatamadığımız şeyler burada fazlasıyla yer alıyor. Bu sayede rahatlıyoruz. Çok şükür sonunda bu mutluluğa erdin, darısı bizlere inşallah.

Evet orasida dogru tabiki 🙂 Benim burda anlattigim bazi seyleri esim bile bilmiyor yani o kadar yakinim sizlere.. Ve bende cok sey ogrendim.. En bastada hic bir zaman umudumuzu kaybetmememiz gerektigini..

Kızlar sohbet güzel ama mutfağa gitmeliyiiiimmmm her gün yemek mi yapılır ya 🙂 evin ne işi ne de yemeği bitiyor, yap yap aynı 🙂

Hadi gelirim ben yine, görüşürüz.

Ne demek guzelim burda birbirimiz icin variz ve olmaya devam edecegiz.. Ne mutlu bizeki boyle guzel haberleri, uzucu haberleri birbirimizle paylasabiliyoruz.. Yakin cevremizdeki, hatta annelerimize, kiz kardeslerimize ve bazen kocalarimizla bile paylasamadigimiz herseyi burda rahatlikla paylasabiliyoruz.. O yuzden burdaki herkese diyorum.. IYIKI VARSINIZ, IYIKI BU SITEYE UYE OLMUSUM..

Geri