Ne demek guzelim burda birbirimiz icin variz ve olmaya devam edecegiz.. Ne mutlu bizeki boyle guzel haberleri, uzucu haberleri birbirimizle paylasabiliyoruz.. Yakin cevremizdeki, hatta annelerimize, kiz kardeslerimize ve bazen kocalarimizla bile paylasamadigimiz herseyi burda rahatlikla paylasabiliyoruz.. O yuzden burdaki herkese diyorum.. IYIKI VARSINIZ, IYIKI BU SITEYE UYE OLMUSUM..
🙂 evet canım ama bu ayda psikolojik olabilir diye düşünüyorum çarşambayı beklicem eğer gelmesse olumlu ya da olumsuz çarşamba sabah sizlere inşş hayırlısıyla haber vericem dua edin benim içinde....
🙂 evet canım ama bu ayda psikolojik olabilir diye düşünüyorum çarşambayı beklicem eğer gelmesse olumlu ya da olumsuz çarşamba sabah sizlere inşş hayırlısıyla haber vericem dua edin benim içinde....
ben adetim bittikten sonra basladim evet hergün 15 16 tane inciri yarim litre klorsuz su ya koyup 20 dakika kaynat ve ikiye ayir sabah aksam yemeklerden 15 dakika önce ic 21 gün devam et 21 günden sonra 7gün ara ver ve tekrardan 21 gün daha ic insallah faydasi olur canim