Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım beklemedeyim bendee 🙂herkese sölerdim ama bu ay eşim bile bilmio hayırlısı bakalım

aslıgökçecim üsülme bebeğimm inş en kısa sürede bizde verices güsel haberler burada

aynen yaw bende 1 seneden fazla korunduum 2 ,5senedir bekliyorum
ama herşeyde vardır bir hayır diyorummm 🙂

Canim ama senin gunun geceli baya bi kac gun oldu yani test yaptin mi? Merak ettim bak simdi 🙂

Ne demek guzelim burda birbirimiz icin variz ve olmaya devam edecegiz.. Ne mutlu bizeki boyle guzel haberleri, uzucu haberleri birbirimizle paylasabiliyoruz.. Yakin cevremizdeki, hatta annelerimize, kiz kardeslerimize ve bazen kocalarimizla bile paylasamadigimiz herseyi burda rahatlikla paylasabiliyoruz.. O yuzden burdaki herkese diyorum.. IYIKI VARSINIZ, IYIKI BU SITEYE UYE OLMUSUM..
Kızlar ben yine gitmek zorundayım hepinizi çççççoooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk öpüyorum iyiki varsınız canlarım

Evet bende sogan haslayip suyunu icecegim onumuzdeki aydan itibaren.. nasil icecegim onuda bilmiyorum ya sogan bu hehe 🙂

Insallah canim aramadiki daha birazdan arar herhalde.. Yoksa ben arayacagim sabirsizlandim birden..

Insallah canim durur.. daha 4 gun var yani.. Hayirlisi be gulum bekleyip gorecegiz..
yazgülü24 birde incir kürünü dene istersen hamile kalmayi kolaylastiriyormus bende iciyorum belki faydasi olur

canım beklemedeyim bendee 🙂herkese sölerdim ama bu ay eşim bile bilmio hayırlısı bakalım

aslıgökçecim üsülme bebeğimm inş en kısa sürede bizde verices güsel haberler burada

aynen yaw bende 1 seneden fazla korunduum 2 ,5senedir bekliyorum
ama herşeyde vardır bir hayır diyorummm 🙂
inşallah cnm ya yok üzülme filan fazla kafaya takmakta yok yola devam🙂

🙂 evet canım ama bu ayda psikolojik olabilir diye düşünüyorum çarşambayı beklicem eğer gelmesse olumlu ya da olumsuz çarşamba sabah sizlere inşş hayırlısıyla haber vericem dua edin benim içinde....

Tamam canim insallah senin hayirli haberini aliriz guzelim.. Cok isterim guzel bir haber almak senden..

Dualarim hep hepimiz icin guzelim..

Merhaba canim.. Inciri kaynatacakmiyim? Tam olarak nasil uygulamam gerekiyor sen biliyormusun? Ne zaman baslamak en dogrusu?
ben adetim bittikten sonra basladim evet hergün 15 16 tane inciri yarim litre klorsuz su ya koyup 20 dakika kaynat ve ikiye ayir sabah aksam yemeklerden 15 dakika önce ic 21 gün devam et 21 günden sonra 7gün ara ver ve tekrardan 21 gün daha ic insallah faydasi olur canim

Geri