Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar izninizle ben ekledim....

merhaba canım bi sürü şey yazdım ama sitede bi sorun var galiba gelmedi,beni bekleyenlere ekler misiniz,18 kasım, ümitli değilim ama uğurlu gelirsiniz belki,adetin ağrıları var bakalım.

amannnn 18 i yarın hadi hayırlısı inşallah canım. benim hala olmuyor dün regl oldum. bilmiyorum sebebini ve zaman geçiyor diye üzülüyorum. kısmet bakalım. onun dışında okul aynı işte.

Canim aslinda 30 kasim yazdirmistim hatirlarsan ilk 20 kasim yaziyordu ama onceki adetlerimi goz onunde bulundurarak 38-40 gun hesaplayip 30 kasim yapmistim bu defa tam 29-30 gun sonra gelecegi tuttu.. Bilemiyorum belkide artik normale donmeye baslamistir adet dongum diye dusunmeye basladim.. Cunku 20 eylulde, 20 ekimde ve 18 kasimda adet oldum.. ondan onceleri hic boyle olmazdi mutlaka en az 38 gun gecirdi aradan.. Hayirlisi bakalim..

Evet canim bende Dila icin cok sevindim ve Hazal icin bir o kadar uzuldum.. Insallah korktugu olmaz ya..

Jellibon guzelim sen nasilsin? Uzun zamandir pek yazmiyorsun.. Umarim biraz toparlayabilmissindir kendini.. Uzulme bak canim lutfen bak hakkimizda herseyin hayirlisi.. Yipratma kendini olur mu.. Seni cok seviyoruz..