Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

Yaz Esintisi.........................18 Kasım

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:

Özzlemm............................22 Kasım
Desen.................................23 Kasim
pretty woman......................25 30 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
esmos................................28 kasim
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım
aşkısı....................................9-10 Aralık
ranagül...............................10 Aralik
asligokce.............................11 Aralik
Lalezar.............................12 Aralık
mrs.m...............................12-14 Aralik
yazgülü24...........................16-18 Aralik

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr):baby:
hazal3.................................8 kasim(kasim anne adayi superrrrrr):baby:
arzu85...............................13 Kasım (kasim anne adayi superrrrrr):baby:
Dila2..................................18 Kasim (kasim anne adayi superrrrrr):baby:

kızlar izninizle ben ekledim....

merhaba canım bi sürü şey yazdım ama sitede bi sorun var galiba gelmedi,beni bekleyenlere ekler misiniz,18 kasım, ümitli değilim ama uğurlu gelirsiniz belki,adetin ağrıları var bakalım.

amannnn 18 i yarın hadi hayırlısı inşallah canım. benim hala olmuyor dün regl oldum. bilmiyorum sebebini ve zaman geçiyor diye üzülüyorum. kısmet bakalım. onun dışında okul aynı işte.

yaz gülüm bidenem canim sen 30 kasimda beklemiyodunmu reglini allah allah yani bu kaaaa da dengesizmi kii seninkiii

valla benimde sankim gelecekmis gibi hafif sancim neyin var hakkimda hayirlisi ne diyim kismetten öteye gidilmiyoooo

ayyy dila icin cok sevindim darisi bizlerin basina insallahhh

hazalcimin da hakkinda hayirlisi insallah korktuu basina gelmez ne diyebilirizkiii

Canim aslinda 30 kasim yazdirmistim hatirlarsan ilk 20 kasim yaziyordu ama onceki adetlerimi goz onunde bulundurarak 38-40 gun hesaplayip 30 kasim yapmistim bu defa tam 29-30 gun sonra gelecegi tuttu.. Bilemiyorum belkide artik normale donmeye baslamistir adet dongum diye dusunmeye basladim.. Cunku 20 eylulde, 20 ekimde ve 18 kasimda adet oldum.. ondan onceleri hic boyle olmazdi mutlaka en az 38 gun gecirdi aradan.. Hayirlisi bakalim..

Evet canim bende Dila icin cok sevindim ve Hazal icin bir o kadar uzuldum.. Insallah korktugu olmaz ya..

Jellibon guzelim sen nasilsin? Uzun zamandir pek yazmiyorsun.. Umarim biraz toparlayabilmissindir kendini.. Uzulme bak canim lutfen bak hakkimizda herseyin hayirlisi.. Yipratma kendini olur mu.. Seni cok seviyoruz..

Geri