Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar nasılsınız bayadır giremedim biraz zor günler geçiriyorum bulantılar yüzünden halsizlik baygınlık falan çok şükür 12 haftalık oldu bebişim umarım bundan sonra herşey düzelir hepiniz için dua ediyorum inşallah en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz ümitsizliğe kapılmayın nolur...
dilacım, arzucum çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
hazalcım sanada çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ama Rabbimden hayırlısı inşallah üzme kendini olurmu bitanem

canım lekelenme görüpte kanda çıkmaması çok garip beklemek tek çaren galiba inşallah güzel sonuçlar alırsın ama bencede annen haklı ilaç almamaya çalış ne olur ne olmaz

ilişki yasak evet onu söyledi düşük ihtimali vermiyorum dedi zaten üstüne görme olmuştu ya o yüzden sanırım şimdi tek yapmam gereken beklemek 🙁
canım dikkatli ol bende de 6 haftalıkken kanama olmuştu çok az kahverengi sadece bi kez kan gelmişti doktor bunlar yerleşme kanamaları olabilir ama biz yinede düşük tehlikesi gözüyle bakalım dedi progestan vermişti ve 1 hafta hep yattım hiç iş falan yapma dinlen çok dikkatli ol canım

İnş.son kan testini yaptırırken çok umutluydum.Ama yok dediklerinde üzülmüştüm.Şimdi yeniden heyecanlandım.Peki acaba idrarda gebelik testi yapsam çıkma ihtimali ne o bahsettiğin arkadaşın ne kadar zaman sonra belli olmuiştu hatırlıo musun nasıl öğrenmişti

ben hem çalışıorum hemde akşamları okula gidiorum.sınavlarım var bu hafta geçen hafta meraktan ve heyecandan hiç çalışamamıştım.Bu hafta başı pazartesi kan testi yaptırmıştım.Çıkmayınca kendimi derslere verdim.Sanırım biras da ii oldu.Başka türlü çalışamıodum.Eşim ilk başlarda bizim için erken daha diodu.Testi aldıktan sonra hamile olmadııma inandıramadım.Meğer benden çok istiomuş.Şimdide sorup duruo.

canım benim ya üzülmeyin hayırlısını dileyin biraz bekle bakalım hem belirti falanda olur eğer bebiş varsa o zaman tekrarlarsın testi metos diye bi arkadaş vardı bende biliyorum çok uzun bi süre idrarda görmemişti kan testinde baya sonra öğrendi ama süresi ne kadardı hatırlamıyorum

olsun canım be bekliyelim bakalım neler olacak 😀
vahide-m canım geçmiş olsun meleğin biras üzüyo hee bi doğsunda ben onun nanaklarını
ısırcemm görür o dikkat et kendine güselim 🙂

şimdi yeni bi bekleyiş daha🙁 aslında belirtiletrim var yani hala devam edio mide bulantım ve kasık ağrım var ve göğüslerim şişti.Ama artık kan testlerinde çıkmayınca kendimi psikolojiktir die hazırlamaya çalıştım.Yaa anlamadım gitti valla

olsun canım be bekliyelim bakalım neler olacak 😀
vahide-m canım geçmiş olsun meleğin biras üzüyo hee bi doğsunda ben onun nanaklarını
ısırcemm görür o dikkat et kendine güselim 🙂
ya evet canım biraz üzüyo annesini ama sabredicem 3 aydan sonra azalırmış bulantılar inşallah hepsi geçicekte bol bol yicem 3 kilo verdim 51 dim 48 olmuşum neyse iyi tarafıda alacağım kilolardan 3 kilo avantajlı olucam🙂