Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok zaten kesin bişey çıkana kadar asla sevinmem.Üzülmek istemiorum.Ama yine de inş. diorum.ama işte ne kadar erken öğrensem o kadar ii olurdu.Benim baş ağrılarım çok oluo ve ilaç içmeden hayatta geçmio.Şimdi öğrenene kadar yine ilaç içmicem.Geçen hafta 1 hafta boyunca ağırdı başım mecburen ilaç falan içemedim.O açıdan öğrenememek kötü biras

badecim ben 3 senedir bebek için uğraşıyorum her seferinde bendede belirtiler oluyor ve testlserde hiçbir şey çıkmıyordu.dr psikolojik hamileyim diye şartlıyorsun beynin kendinin hamile olduğuna inandırıyor ve vücudunu uyarıor sen normalde hamile deil pisikoljik hamilelik yaşıyorsun dedi bıraktım artık bende.dengenin altüst olmasını istemiyorsan moralini yüksek tut bitanem ve dua et bitanem en kısa zamanda bebeğini kucağında görürsün inşallah canım kendini üzme melişim

İnş.son kan testini yaptırırken çok umutluydum.Ama yok dediklerinde üzülmüştüm.Şimdi yeniden heyecanlandım.Peki acaba idrarda gebelik testi yapsam çıkma ihtimali ne o bahsettiğin arkadaşın ne kadar zaman sonra belli olmuiştu hatırlıo musun nasıl öğrenmişti
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!
Bade,ilkimsefa,aslıgökçe,yaz esintisi özlem,vahide-m,jelibon hepinize çok teşekkür ederim.
Badecim "idrarda gebelik testi yapsam çıkar mı?" diye sormuşsun.Canım kanda belli bir seviyeye gelmediği sürece idrarda çıkmaz canım benim.Ama hala adet olmaman ve değerinin bu seviyelerde olması enteresan.
Jelibon ne olur ümitlerini yitirme ben 6 sene bekleyişten ve tedaviden sonra öğrendim.Sen neden bu kadar erken pes ediyorsun.Yapma güzelim ümitsizlik en büyük düşman yenilme ona.

İnş.son kan testini yaptırırken çok umutluydum.Ama yok dediklerinde üzülmüştüm.Şimdi yeniden heyecanlandım.Peki acaba idrarda gebelik testi yapsam çıkma ihtimali ne o bahsettiğin arkadaşın ne kadar zaman sonra belli olmuiştu hatırlıo musun nasıl öğrenmişti

Badecim zor biliyorum ama beklemen gerek biraz , geç döllenme olmuş olabilir bak yerleşme kanaması gibi birşeyde olmuş sende , bekle biraz 2 gün daha cumartesi gelmezse adetin tekrar kan testi yaptır bakalım , yine çıkmazsa ve regl olmazsan pazartesi dr. una git baksın ....Bana en doğrusu böyle geliyor

Ewtt haklısınız biras daha bekleyeyim ama adetim gelmicek ona eminim çünkü geleceğine yakın ben mutlaka anlarım.Pazartesiye kadar bekliycem ona göre bi daha kan testi yaptırırım.Bana da çok tuhaf geldi dilacım.Sen nasılsın nasıl gidiyor

Geri