Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Senin lekelenmen adet dönemine mi denk geldi benim adet dönemimden 4 gün önce geldi ve bikaç damla 2 gün o kadar yani onun üstünden şuan 10 gün geçti yani dr un sana 2 hafta bekle dediyse 4 gün sonra ben tekrar test yaptırabilir miyim o zaman

Canım bak moralini bozmak için yazmıyorum ama biliyorsun eğer okuduysan eski sayfalardan benim daha adet tarihim gelmeden önce normal idrar testi yapmıştım hem onda belli oldu sonradan da kan testi yaptırmıştım hem de kanda belli olmuştu.bence ya sen psikolojik olarak beklediğinden dolayı gelmiyor ya da Allah korusun birşeyler ters gidiyor(kist falan)seni en doğru şekilde aydınlatacak dr.un.mutlaka görüşmelisin bence. dr.bir muayene etsin bakalım o ne diyecek.zaten daha çok yeni bekliyorsun eğer psikolojikse bu şekilde yumurtlama dönemini de etkiliyor olabilirsin ve kendini rahatlatmalısın yoksa kendini bu şekilde yedikçe önümüzdeki ayı da tehlikeye sokuyorsun tatlım benim.

badecim bende dilaya katılıyorum kanda çıkmadıysa muhtemelen psikolojik canım
ama yinede ümidini kırmak istemem bekle biraz
eğer gelmessede dr a git ve adet sökücü hap veriyo bu gibi durumlarda onu kullan normale dön canım ondan sonra en azından tekrar yumurta takibi falan yapabilirsin böyle eğer o lekelenme dediğin regl se ve sen atlıyosan bu ayda boşa geçecek...

hoşgeldinnn fıstıklı kurabiyemmmmmmmmmmmm 😀
nasılsınnnn 🙂

Canlarim ben geldim.. bugun biraz geciktim ama geldim 🙂 Ay bi uykum var bi uykum var anlatamam simdi kafami masaya koysam uyuyup kalacagim diye korkmaya basladim haha 🙂

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!
Bade,ilkimsefa,aslıgökçe,yaz esintisi özlem,vahide-m,jelibon hepinize çok teşekkür ederim.
Badecim "idrarda gebelik testi yapsam çıkar mı?" diye sormuşsun.Canım kanda belli bir seviyeye gelmediği sürece idrarda çıkmaz canım benim.Ama hala adet olmaman ve değerinin bu seviyelerde olması enteresan.
Jelibon ne olur ümitlerini yitirme ben 6 sene bekleyişten ve tedaviden sonra öğrendim.Sen neden bu kadar erken pes ediyorsun.Yapma güzelim ümitsizlik en büyük düşman yenilme ona.

bilmiyorum gerçelkten kafam çok karışık bişr türlü netleşemiyorum. galiba tedviyi biırakmak istiyorum ama eşim kızıyor. :hasta::hasta:

badecim bende dilaya katılıyorum kanda çıkmadıysa muhtemelen psikolojik canım
ama yinede ümidini kırmak istemem bekle biraz
eğer gelmessede dr a git ve adet sökücü hap veriyo bu gibi durumlarda onu kullan normale dön canım ondan sonra en azından tekrar yumurta takibi falan yapabilirsin böyle eğer o lekelenme dediğin regl se ve sen atlıyosan bu ayda boşa geçecek...

hoşgeldinnn fıstıklı kurabiyemmmmmmmmmmmm 😀
nasılsınnnn 🙂
ben iyiyim siz nasilsiniz

Geri