Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

a aaaaaaaaa
jelimmm bonummmm bak dövücem artık seniiiiii gelirsem oraya.....
umudunu yitirme nolur yaaa 🙁

Chatlak hakli jellibon oyle umutsuz olma ne olur guzelim bak yalniz degilsin bizler variz ve hep yanindayiz.. Esin kizmakta hakli ama canim oyle birakma kendini.. Hah tedaviyi biraktigin zaman kendini daha rahat hissedeceksen belkide oylesi daha iyi olacaktir ama buna en dogru karari yine verecek olan sensin ..

Bu arada Chatlak yakinda toplu dayak seyansi yapacak galiba hihih 🙂 Korkmaya basladim kiz senden

bilmiyorum gerçelkten kafam çok karışık bişr türlü netleşemiyorum. galiba tedviyi biırakmak istiyorum ama eşim kızıyor.
Sen bilirsin canım istersen bir süre ara ver kafanı toplamak için ama tamamen bırakma önünde ben gibi bir örnek varken bırakma canım

Yazgülüm hoşgeldin ben de diyordum nerde bu kız gelir mutlaka diye şehnaz bugün çalışmıyor o yüzden girermi nete bilmem ama sen birşey de yazmamışsın dedim nerde kaldı diye:laugh:

evet benim ki adet dönemime denk geldi bende hic bir sey bilmiyorum canim benim basimada ilk defa geliyo anlamadim niye böyle oldu eger bebek olsaydi teste cikardi diye düsünüyorum ben ve umutlanmiyorum

Burdayim taze anne hihi 🙂 birakirmiyim sizleri hic bensiz 🙂

Ama bugun erken cikiyorum isten ondan sonrada hafta sonum basliyor evde birrrrr suru is var hangisini yapsam diye karar veremedim.. Ben zaten butun hafta sonunu hangi isi yapsam diye bitiririm.. Ve bittikten sonrada genelde hepsi kalmis olur 🙂

Sehnaz bugun izinliyim demisti evet biraz dinlensin gelir belki ogleden sonra falan..

Ayy vallaaaaaa benimde çok uykum var bugün masanın başında yılıcam şimdi hafta sonuna yetiştirmem gereken işler de var.napsam acep?

Uykun varsa uyu canikom ben sen taze annesin bol bol dinlenmen lazim.. Bosver isi gucu onlar bekler ama uykusu gelmis bir taze anne beklemez 🙂

Bunu inkar eden olursa onuda Chatlaka havale ederiz toplu dayak seansina alir hihi 🙂

Uykun varsa uyu canikom ben sen taze annesin bol bol dinlenmen lazim.. Bosver isi gucu onlar bekler ama uykusu gelmis bir taze anne beklemez 🙂

Bunu inkar eden olursa onuda Chatlaka havale ederiz toplu dayak seansina alir hihi 🙂
😛iha:😛iha:😛iha: Ayy kızlar alemsiniz valla şimdi benim öğle yemeği vaktim geldi ne yapsam da yesem en önemlisi o şöööle güsel bir çorba mı ne çorbası mesela hade bana fikir bakalım

😛iha:😛iha:😛iha: Ayy kızlar alemsiniz valla şimdi benim öğle yemeği vaktim geldi ne yapsam da yesem en önemlisi o şöööle güsel bir çorba mı ne çorbası mesela hade bana fikir bakalım

arpa sehriye, mercimek, tarhana benim favorilerimdir.. Bunlarin icinde en kolayi arpa sehriye oldugu icin onu yap sen en iyisi 🙂 Yaninada guzel bir salata yaparsin hem saglikli olur hem besleyici..

Ama olmaz ki simdi benimde canim corba cekti noolllllcakkkk

Süper!!!!!!!!!!!!! arpa şehriyeli, yazın, zamanında yapılmış domates sosu ile ve salata hadi gelin kızlar beraber yiyelim