Bademim canım benim sen bir dr.a git bence vakit geçirmeden.Anladım ben sizi.siz antidoktorculardansınız.ben başım ağrısa ne oluyoruz ya değip telefona sarılıyorum.tamam kabul ediyorum ben manyağım da siz de biraz daha önemseyin canım. bu laflarım aynı zamanda Hazal'a da!Ben dün hamile olduğumu öğrendim 4 kere görüştüm dr.la kadının çekçeği var zaten benden 9 ay nasıl geçcek bilmem.ya da kadın sarıbinaya falan gider herhalde
Su durumda senin doktorun olmak istemezdim 🙂 Saka canim benim saka en iyisini yapiyorsun valla afferim sana.. oyle olmasi gerek bazen.. hersey kontrol altinda
Arada bi geliyorlar bana boyle esprigim aziyor haha 😛iha:😛iha: Sonra duruluyom.. Dalgalandimda duruldum, kostum ardindan yoruldum.. binlerce bebisler gordumde gordumde, birtek kendi e vuruldum ihihih 🙂 Olmadi bastan.. Neyse kafanizi agritmayim..
Kiz yeme artik su soganlari en iyisi kaynat ic cig cig sogan mi yenir 😛
Chatlak hakli jellibon oyle umutsuz olma ne olur guzelim bak yalniz degilsin bizler variz ve hep yanindayiz.. Esin kizmakta hakli ama canim oyle birakma kendini.. Hah tedaviyi biraktigin zaman kendini daha rahat hissedeceksen belkide oylesi daha iyi olacaktir ama buna en dogru karari yine verecek olan sensin ..
Bu arada Chatlak yakinda toplu dayak seyansi yapacak galiba hihih 🙂 Korkmaya basladim kiz senden
Ayy kızlar sabahtan beri bir soru yazıyorum bi size dönüyorum başımdönüyor artık ben biraz kalkayım gene vallahi iyiki varsınız yoksa napcam ben bu soru işiyle kafayı yer insan yalnız başına evde bu kadar soruyla
Ahh be güzelim nerde uyuyacağım bilgisayarın başına kitlendim kaldım haftasonuna yetiştirmem gerekenleri bu gün bitirsem de yarın biraz rahat etsem diye uğraşıyorum ama bakalım
Ayy kızlar sabahtan beri bir soru yazıyorum bi size dönüyorum başımdönüyor artık ben biraz kalkayım gene vallahi iyiki varsınız yoksa napcam ben bu soru işiyle kafayı yer insan yalnız başına evde bu kadar soruyla