Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hadi canim benim biraz hava almaya.. bugun hava almadin sen demi.. Hadi bakayim..

Bende yarim saat sonra cikiyorum melislerim.. Ay ay yarinda izinliyim degmeyin keyfime.. Bugunki nesemi yarinki izin gunume bagliyorum ben ahhahhaha
AAAA ben de yarım saat sonra çıkarım o zaman yarın sen izinlisin cumartesi-pazar ben gelemem pazartesiye kadar görüşemeyiz kalayım o zaman bir yarım saat daha.senin o güzel sohbetinden uzaklaşmayayım.

AAAA ben de yarım saat sonra çıkarım o zaman yarın sen izinlisin cumartesi-pazar ben gelemem pazartesiye kadar görüşemeyiz kalayım o zaman bir yarım saat daha.senin o güzel sohbetinden uzaklaşmayayım.

Ay canim benim iltifat ediyorsun simaririm bak simdi 🙂 Simarabilirmiyim taze anne? Hem sende alismis olursun ilerde teyzelerinin bitaneside simardiginda alismis olursun hihi 🙂

Siz olmasanız ben bu kadar iş çıkaramazdım valla iki sohbet ediyoruz da aradan çıkıyor yosa çok sıkıcı bir iş valla.tam yazıyorum birşeyler bir bakıyorum başka yayınlarda var hadi sil bakalım

Ah canim benim bende sizlerin sayesinde vakit geciyorum burda.. Nesemsiniz sizler benim.. Siz uzulunce bende uzuluyorum siz sevinince bende seviniyorum..

Ne guzel bitanem birazcikta olsa sana yardimci olabiliyorsak..

Bu arada sen hangi konuda sorular hazirliyorsun?

a aaaaaaaaaa
şunlara bak sennnn
biri yarın izinliymiş ötekşide madem o izinliymiş girmicekmişşş yok pazartesiye kadar girmiceklermişş....
bana bakınnnn ben burdayım bennnn
yani zorla şu seanslara yine başlatacaksınız 😀 😀 😀
ağır abi falan sökmez gülüm banaaa kışa çeviririmmm vallaaaaaa seniii (aman bu senden de ağır abi ayağı oldu ben bile şaştımm 😀 )

Ah canim benim bende sizlerin sayesinde vakit geciyorum burda.. Nesemsiniz sizler benim.. Siz uzulunce bende uzuluyorum siz sevinince bende seviniyorum..

Ne guzel bitanem birazcikta olsa sana yardimci olabiliyorsak..

Bu arada sen hangi konuda sorular hazirliyorsun?
ben bir açıköğretim ve KPSS dersanesinde çalışıyorum aynı zamanda sınava yönelik yayın çıkartıyoruz.Kitap,dergi veya deneme sınavları.Ben hem derslere giriyorum hem de yayın kolunda çalışıyorum ama haftada derse girdiğim saat sayısı 10 civarında onun dışında evdeyim bu yüzden çok avantajlıyım aslında millet gripten falan yıkılıyo ben en azından çok evden çıkmıyorum iyi oluyor.

Son düzenleme:
a aaaaaaaaaa
şunlara bak sennnn
biri yarın izinliymiş ötekşide madem o izinliymiş girmicekmişşş yok pazartesiye kadar girmiceklermişş....
ağır abi falan sökmez gülüm banaaa kışa çeviririmmm vallaaaaaa seniii (aman bu senden de ağır abi ayağı oldu ben bile şaştımm 😀 )

Ay canlarim izinliyim ama girerim ben yine yarin ama evden 🙂 Kocisim yarin hastaneye gidecek 20lik dislerini cektirmek icin o yuzden izinliyim yani 🙂 Ama evden sizlere katilirim siz meraklanmayin.. Yani naz cekmek zorunda kalmazsam hihi 🙂

Amanin amanin korktum daha 1 saat onceki kafama yedigim tokattan anca aklim basima geldiydi bi daha seansa meansa giremem yani hihih 🙂

Ay 8 dakikam kaldi 🙂

a aaaaaaaaaa
şunlara bak sennnn
Canım ben dershanede çalıştığım için haftasonu çalışıyorum o yüzden yani

Geri