Kizlar Turkiyede hava nasil? burda cok kotu.. Acayip bir ruzgar ve firtina var.. Yagmur yagiyor.. bana boyle havalarda bunalim gelir biri beni durdursun yahuuuu
ya vurdu.. chatlak chatlak diye sayiklamisim geceler boyu kocam dediki chatlak kim kizzzzz hahah 🙂 Bende dedim sen anlamazsin 🙂 O da dedi kafan chatladi ya ondan mi chatlak diyip duruyon dedi 😛
Kizlar Turkiyede hava nasil? burda cok kotu.. Acayip bir ruzgar ve firtina var.. Yagmur yagiyor.. bana boyle havalarda bunalim gelir biri beni durdursun yahuuuu
canım ben bursada oturuyorum hava güneslı ama soguk hele sabahları donuyoruz suanda dısarı sankı yaz gıbı günes var ama soguk yanı🙂 benımde kapalı havalarda ruhum sıkılır daralırım ama en ıyısı kapalı yagmurlu havalarda evde ısen uyuyacaksın:e015: ohhh mis gibi mışıl mışıl🙂
Biraz bu tarafa dogru gonderin bakayim su guzel havadan kiskandim bak simdi..
Bendede oyle oluyor hep hava kotuyse yanima yaklasmayin diyom her an birine catabilir kafasini gozunu yarabilirim hahah 🙂 Ama hava guzelse degmeyin keyfime sabahin korunde cikarim yataktan acarim kapilari pencereleri biraz muzik oghhh gel keyfim gel..