Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiii :11:
iftiramışşşşş :kafa:
illaki bu kız seans istiyo yawwww :laugh:

Evet ya ozlediydim senin seanslari tum hafta sonum seanslari ozlemekle gecti zaten dedim hazir pazartesi sabahin korunde yakalamisim Chatlagi haftalik seansimi alayim..

:hasta:

canım lıstede ısmım yok yazdırmıyorum ben ısmımı oyle karar verdım ama adetım aralık bası tatlım bakalım görücez neler olucak

Hadi hayirlisi canim.. calismalari yapip beklemek kaliyor canim.. Ama heyecanli bekleyis guzel sonlanirsa ne mutlu bizlere..

Amin amin insallah herseyin hayirlisi..

Kizlar Turkiyede hava nasil? burda cok kotu.. Acayip bir ruzgar ve firtina var.. Yagmur yagiyor.. bana boyle havalarda bunalim gelir biri beni durdursun yahuuuu hahaha

canım ben bursada oturuyorum hava güneslı ama soguk hele sabahları donuyoruz suanda dısarı sankı yaz gıbı günes var ama soguk yanı🙂 benımde kapalı havalarda ruhum sıkılır daralırım ama en ıyısı kapalı yagmurlu havalarda evde ısen uyuyacaksın:e015: ohhh mis gibi mışıl mışıl🙂

burdada kaç gündür sis vardı bugün yok havada güzel bana da öyle olur kapalı havalarda o gün hiç yataktan kalkasım gelmes

Biraz bu tarafa dogru gonderin bakayim su guzel havadan kiskandim bak simdi..

Bendede oyle oluyor hep hava kotuyse yanima yaklasmayin diyom her an birine catabilir kafasini gozunu yarabilirim hahah 🙂 Ama hava guzelse degmeyin keyfime sabahin korunde cikarim yataktan acarim kapilari pencereleri biraz muzik oghhh gel keyfim gel..

Ayyy yaz gelsin cabuk ya 🙁🙁

Geri