Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

İşin garip yanı bizim için daha çok erken olduunu düşünüolardı ama şimdi bakıorumda herkes bizden meraklı ne garip bişey ya

Evet genelde oyle olur.. Birde onune gelen sorar ona ayri bir gicik olurum.. Hadi yakin cevren arkadaslarin sorar ama boyle idisinin vidisida gelip sorunca sana ne kardesim diye bagirasim geliyor bazen..

Bi de ben kist ameliyatı oldum demiştim ya sezeryan gibi oldu ameliyat yerimin tam altında bi sancı var ona da yorumu hamilelikte rahim büyümeye başlar ondan olabilir dedi herkes kadın doğumcu olmuş yaa dr lar boşuna çalışıo 🙂

evet canim bak kendinde soyluyorsun zaten seninkinde cikacaksa zaten her testte cikar.. Ben Burcums icin soylemistim o erken cikan testleri..

Insallah hamilesindir canim cok mutlu oluruz senin adina eger oyle ise.. Hadi hayirlisi bakalim bekleyip gorecegiz

Hahaha evet aynen hele bizim turklerde bir ayri bu durum 🙂 Nerem agriyor dersen mutlaka ya bir caremiz vardir yada yapacak bir yorumumuz 🙂

İnş cnm yaa aileme,eşime ve size mutlu haber verebilmek için can atıorum inş. vardır da çıkar çıkmazsa dr da belli olursa belkide çok nazlı bişeydir belli mi olur