Evet genelde oyle olur.. Birde onune gelen sorar ona ayri bir gicik olurum.. Hadi yakin cevren arkadaslarin sorar ama boyle idisinin vidisida gelip sorunca sana ne kardesim diye bagirasim geliyor bazen..
Bi de ben kist ameliyatı oldum demiştim ya sezeryan gibi oldu ameliyat yerimin tam altında bi sancı var ona da yorumu hamilelikte rahim büyümeye başlar ondan olabilir dedi herkes kadın doğumcu olmuş yaa dr lar boşuna çalışıo 🙂
Burdakilerin hepsi aynı bütün eczanelerde aynı test var neyse yaa çıkacak olduktan sonra ondada çıkar bugün yakından tanıdıım bi ablamla konuştum anlattım ona durumu o da dediki sen kesin hamilesin aynı senin yaşadıklarını bende yaşamıştım 1 ay sonra diğer adetimde belli oldu dedi onunda aynı lekelenmesi falan olmuş varya çıkarsa inanılmaz mutlu olucam çok sevinirim
Bi de ben kist ameliyatı oldum demiştim ya sezeryan gibi oldu ameliyat yerimin tam altında bi sancı var ona da yorumu hamilelikte rahim büyümeye başlar ondan olabilir dedi herkes kadın doğumcu olmuş yaa dr lar boşuna çalışıo 🙂
İnş cnm yaa aileme,eşime ve size mutlu haber verebilmek için can atıorum inş. vardır da çıkar çıkmazsa dr da belli olursa belkide çok nazlı bişeydir belli mi olur
İnş cnm yaa aileme,eşime ve size mutlu haber verebilmek için can atıorum inş. vardır da çıkar çıkmazsa dr da belli olursa belkide çok nazlı bişeydir belli mi olur