Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Valla bu siteye üye olmakla çok ii etmişim burda konuşmak insanı çok rahatlatıo bu arada dila bugün hiç girmedi dimi var mı ondan haberin

Canim bende tam soracaktim Dilayi goren varmi diye ama gelmedi bugun.. Isleri yogun galiba.. Umarim hersey yolundadir..

Bide ben resim yüklemek istiorum ama beceremedim bi türlü yaa bi bebiş resmi koyucam

Hmm resim profil ayarlarinda degistirebilirsin canim ama tam tarif edemiyorum bende 🙂

evet canim benimde öyle daha adetim gelmeden herkes soruyor geldimi adetin diye benden iyi hesapliyorlar gününü:laugh:kimseye söylememekle en iyisini yapiyorsun herkes sorunca dahada bir stres yapiyor insan

Demi sinir seyler hahaha 🙂 Sende bagir istersen rahatliyor insan.. Ben milleti bildigim icin soylemedim.. Ne olur ne olmaz demistim kendi kendime baslarsa iyikide demisim 🙂 Bak olmuyor hihi

Ben mesela bugün testi gizli yapıcam sonra dr da gizli gidicem kesin emin olmadan kimseye bişey demek yok artık akıllandım ben🙂

Afferim sana boyle ol biraz 🙂

bitti valla sonunda artık çalışmalara başlıyoruz... inşallah uğurlu gelirsiniz... ya yumurtlama dönemini hesapliim dedim bayramın ilk gününe denk geliyo... inşallah hayırlı olur.. hazalada çok geçmiş olsun diyorum.. bundada bi hayır varmış be güzelim. ya özlemi nasıl merak ediyorum varya

Benimde yumurtlamam donemim bayram gunlerine denk geliyor galiba ama tam emin degilim.. En azindan o aralar calismalar yapmam lazim 🙂

direkt yazayim diye okumadim dii benimi merak etmisiniz ne kizlarrr bak kalbime dogmus bende geldim:D:D valla bende daha adet olmadim belim cok agriyor baskada bsey yok ama ben ümitlenmek istemiyom gecen ayda 4 gün sonra gelmisti bekleyecegim bakalim bu ay kac gün sonra gelecek delüüü reglim hic banada sormii müsaitmisin diye hahaha

allahim bizlere senin tarafindan temiz ve hayirli evlatlar nasip et,muhakakki sen duayi hakkiyla isitensin,yarabbim sana kaldirdigimiz ellerimizi bos cevirme,kucaklarimizi bos koyma yarabbimmm aminn selamun hello kizlar ne kaynatiyonuz yazgülüm trt bültenim ne var ne yok nerelerdesin kizz özlettin kendini ee hamis olan yokmu yawww

Aminnn bebisim geldin mi yine guzel duanla.. Ne var ne yok bakim? Daha gelmedi degilmi birsey? Ay meraklandik bizlerde senin icin hihi 🙂

Yok be guzelim bugun hamis haberi almadik daha.. Seni bekliyoruz insallah senden gelir guzel bir haber..

Dila bugun girmedi neden bilmiyorum.. Chatlak ve ben kafayi tirlattik jellibon ise hala isyanlarda 🙁🙁

Bade88 adeti hala gelmedi 10 gun gecti test yapsam mi diye dusunuyor.. Biz doktora gitmesini tavsiye ettik ama inatci keci gitmiyor hihi 🙂

Ve malesef Hazalimiz bebisini kaybetmis.. Bu uzucu haber 🙁🙁 bebegi daha 1 haftalikken tutunamamis ve doktoru saglikli bir bebek olmadigi ve ozurlu olabilecegi zaman boyle oluyor demis.. Hayirlisi insallah en kisa zaman tekrar hamis kalir..

Ve simdide hava durumu;

balkanlarda gelen yagislar aksam saatlerinde tum yurdu etkisi altina alacak. Bunun yani sira firtinada beklenmekte 🙂 Ama siz hiccc meraklanmayin meleker Yazgulu burda oldugu surece gunesi sizi hep isitacaktir 🙂

TRT haber bultenini sundum iyi aksamlar 😛

Yazgülü çıktı galiba biras önce buradaydı konuşuoduk ama bi anda yok oldu slm bu arada

Cikmadim ayol cikarmiyim buralardayim

direkt yazayim diye okumadim dii benimi merak etmisiniz ne kizlarrr bak kalbime dogmus bende geldim:D:D valla bende daha adet olmadim belim cok agriyor baskada bsey yok ama ben ümitlenmek istemiyom gecen ayda 4 gün sonra gelmisti bekleyecegim bakalim bu ay kac gün sonra gelecek delüüü reglim hic banada sormii müsaitmisin diye hahaha

Regl sahibine cekermis sen deluuuuusun ya o da sana cekmis hahaha 🙂 Ben dengesizim benim reglda dengesiz benim gibi

hmmm hazal icin coookkk uzuldum ama kismet degilmis demekki hayirlisi buymus hakkinda insallah arkasindan cok bekletmeden digeri gelir insallahhh badeyede yuh yani kizz 10 olmus insan test yapmazmi ne sabir varmis masallah yani biz olsak catlardik 😀 dimi yazgülüüüü jelibonumunda insallah en kisa zamanda isyani biter ne diyelim allah sabir versin onada ee iki deli bi hamama diycemn ama o ciplakti galiba hahaha senle chatlak tam olmusunuz iste hahaha(tabi saka alinmaca darilmaca yok ona göre:sinir: evet öyle galiba bana cekmisss bende accuk dengesiz oldugum icünn olabilere ama benimki hep düzenliydi bu 3 aya kadar anlamadim hormonlarimmi degisti nedir senle tanisinca hahaha

Geri