Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aminnn bebisim geldin mi yine guzel duanla.. Ne var ne yok bakim? Daha gelmedi degilmi birsey? Ay meraklandik bizlerde senin icin hihi 🙂

Yok be guzelim bugun hamis haberi almadik daha.. Seni bekliyoruz insallah senden gelir guzel bir haber..

Dila bugun girmedi neden bilmiyorum.. Chatlak ve ben kafayi tirlattik jellibon ise hala isyanlarda 🙁🙁

Bade88 adeti hala gelmedi 10 gun gecti test yapsam mi diye dusunuyor.. Biz doktora gitmesini tavsiye ettik ama inatci keci gitmiyor hihi 🙂

Ve malesef Hazalimiz bebisini kaybetmis.. Bu uzucu haber 🙁🙁 bebegi daha 1 haftalikken tutunamamis ve doktoru saglikli bir bebek olmadigi ve ozurlu olabilecegi zaman boyle oluyor demis.. Hayirlisi insallah en kisa zaman tekrar hamis kalir..

Ve simdide hava durumu;

balkanlarda gelen yagislar aksam saatlerinde tum yurdu etkisi altina alacak. Bunun yani sira firtinada beklenmekte 🙂 Ama siz hiccc meraklanmayin meleker Yazgulu burda oldugu surece gunesi sizi hep isitacaktir 🙂

TRT haber bultenini sundum iyi aksamlar 😛

Cikmadim ayol cikarmiyim buralardayim
cani ya senen yazdiklarina ben cok gülüyorum allahda seni güldürsün insallah

allahim bizlere senin tarafindan temiz ve hayirli evlatlar nasip et,muhakakki sen duayi hakkiyla isitensin,yarabbim sana kaldirdigimiz ellerimizi bos cevirme,kucaklarimizi bos koyma yarabbimmm aminn selamun hello kizlar ne kaynatiyonuz yazgülüm trt bültenim ne var ne yok nerelerdesin kizz özlettin kendini ee hamis olan yokmu yawww
özlemcim cok güzel dualar yapiyorsun insallah dualarin kabul olur ve herkesin melegi gelir kisa sürede

hmmm hazal icin coookkk uzuldum ama kismet degilmis demekki hayirlisi buymus hakkinda insallah arkasindan cok bekletmeden digeri gelir insallahhh badeyede yuh yani kizz 10 olmus insan test yapmazmi ne sabir varmis masallah yani biz olsak catlardik 😀 dimi yazgülüüüü jelibonumunda insallah en kisa zamanda isyani biter ne diyelim allah sabir versin onada ee iki deli bi hamama diycemn ama o ciplakti galiba hahaha senle chatlak tam olmusunuz iste hahaha(tabi saka alinmaca darilmaca yok ona göre:sinir: evet öyle galiba bana cekmisss bende accuk dengesiz oldugum icünn olabilere ama benimki hep düzenliydi bu 3 aya kadar anlamadim hormonlarimmi degisti nedir senle tanisinca hahaha

Evet canim hayirlisi boyleymis demekki Hazalimiz ve bebisi icin..

Kiz Bade test yapti kac defa hatta gecen hafta kan testide yaptirdi ama birsey cikmadi.. Etrafindakiler kafasini karistiyor bazen boyle 1 ay sonra falan cikarmis diye.. O yuzden doktorunada negatif ciktigi icin gitmek istemiyor 🙂

Aman bacim ne alinacagim alinmam ben meraklanma sen kolay kolay alinmamda kusmemde oyle huylarim yoktur 🙂 Ama beni unutursaniz kuser mektubunu ve haber bultenlerimi keserim ona goreeee hahaha 🙂

Hmm bizim koyde bir soz vardir.. Koca okuzun yaninda duran ya huyundan ya suyundan diye bulastirdim galiba sana

esmos saol anam insallahh hee yazgülüm olabiler senden bulasmistir hihi amaaann sakinnn sen mektubu ve haber bültenini kesersen ben ne ederim hahaha

Geri