Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
pretty woman......................25 30 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
esmos................................28 kasim
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım
aşkısı....................................9-10 Aralık
ranagül...............................10 Aralik
asligokce.............................11 Aralik
Lalezar.............................12 Aralık
mrs.m...............................12-14 Aralik
yazgülü24...........................16-18 Aralik
DESEN ...............................19 Aralık

ekledim tekrar kendimi , niye sildiniz anlayamadım........

Ben öğrendikten sonra bende kist olduunu çok araştırma yapmıştım benimki yumurtalık kistiydi dermoid kist daha anne karnına düştükten itibaren oluşmaya başlıomuş yani ben 21 yaşındayım bende 21 senedir varmış tabii ben hiç farketmedim o ayrı bi konu.Kist hemen hemen her kadında olan bişey senin kistinin boyutlarını bilmiorum ama genelde 5-6 cm e kadar olanları küçültebiliolar.Ondan büyükse aldırmak zorundasın çünkü tehlikeli olabiliomuş.Onun dışında ne kistle ilgili senden tahlil falan istemedi mi dr un?İstemesi lazımdı ve ne kisti olduunu ancak ameliyatla alındıktan sonra öğrenme şansın var tabi dediğim gibi eğer küçültülemicek gibiyse.Ben ilk öğrendiimde çok korkmuştum.Acaba kanser miyim die çok panik yapmıştım ama tertemiz çıkmıştı.Patolojiye bile göndermeden çöpe atmışlardı.Eğer dr un anlayamıosa bencede dr unu değiştirmelisin.Zaten bu gibi durumlarda en doğrusu bir değil bikaç dr a görünmek.

Ben öğrendikten sonra bende kist olduunu çok araştırma yapmıştım benimki yumurtalık kistiydi dermoid kist daha anne karnına düştükten itibaren oluşmaya başlıomuş yani ben 21 yaşındayım bende 21 senedir varmış tabii ben hiç farketmedim o ayrı bi konu.Kist hemen hemen her kadında olan bişey senin kistinin boyutlarını bilmiorum ama genelde 5-6 cm e kadar olanları küçültebiliolar.Ondan büyükse aldırmak zorundasın çünkü tehlikeli olabiliomuş.Onun dışında ne kistle ilgili senden tahlil falan istemedi mi dr un?İstemesi lazımdı ve ne kisti olduunu ancak ameliyatla alındıktan sonra öğrenme şansın var tabi dediğim gibi eğer küçültülemicek gibiyse.Ben ilk öğrendiimde çok korkmuştum.Acaba kanser miyim die çok panik yapmıştım ama tertemiz çıkmıştı.Patolojiye bile göndermeden çöpe atmışlardı.Eğer dr un anlayamıosa bencede dr unu değiştirmelisin.Zaten bu gibi durumlarda en doğrusu bir değil bikaç dr a görünmek.
Kistler jinekolojik muayene ile cok kolay tespit ediliyor ve 8 cm i gecmemis ise 3 aylik bir ilac tedavisi ile yok edilebiliyorlar Tabiki kistin boyutu ve cinside onemli..Simdiden gecmis olsun.

yok benim dedim ya çatlamayan yumurtam kist oldu 5cm dedi biraz şüpheli baktı ama sadece ilaçş verdi bidahaki ay regln ilk 5 gün içerisinde gel dedi ya benden bunca uğraştım 2 senedir bir kan testi bile istemedi ne biçim iştir anlamadım. dediğim gibi ssk dan bakınayım 2 doktora daha gidicem. şüphelendim açıkçası bunca zamandır paramı yedi gibime geliyor.

Jellibon canim 4 ay daha sabret bakalim ve insallah o zamana kadar kistten tamamen kurtulursun.. Bazen doktorlar insanlari oyalayabiliyorlar malesef sirf biraz daha fazla para kazanmak icin o insanlar umutlarini bitiriyorlar ve umutsuzluga surukluyorlar.. Sen dusme bu tuzaga tamam mi guzelim.. Bak 4 ay kalmis sonra insallah esinin ssk'sindan yararlanip istedigin doktorda baktirirsin..

Anaaaa yine tek basima kalakalmisim 🙁🙁 Yinemi Yazguluyle konussam acaba?.. Konusayim bari yazik kiza..

yazgulu1 - Slm yazgulu2

yazgulu2 - Slm yazgulu1

yazgulu1 - nasilsin?

yazgulu2 - iyiyim ya sen nasilsin?

yazgulu1 - bende iyiyim..

yazgulu2 - aaa ne tesaduf ikimizde iyiymisiz ne guzel ne guzel

yazgulu1 - demi.. (deli yaw bu)

yazgulu2 - efendim birsey mi dedin?

yazgulu1 - yok canim yok sen konusmaya devam et dedim..

yazgulu2 - konusayim canim ayipsin..

yazgulu1 - bittimi adetin?

yazgulu2 - bitti canim bitti bugun ya seninki?

yazgulu1 - aynen benimkide bugun bitti.

yazgulu2 - aaaaa ne tesaduf ikimizinkide bugun bitmis..

yazgulu1 - tovbe tovbeeee (harbi deli bu haaa)

yazgulu2 - bugunde kaldin demi tek basina

yazgulu1 - yok canim yazgulu var ya o yetiyor sagolsun

yazgulu2 - oyledir o tek basina bir ordu

yazgulu1 - ya demi masallah Allah cene vermis gerisini koyvermis

yazgulu2 - diyosun

yazgulu1 - dedim gitti

yazgulu2 - napiyon bakalim daha daha nasilsin? hersey yolundami?

yazgulu1 - yolunda mi acaba dur bi yazgulune sorayim

yazgulu2 - sor bacim sor

yazgulu1 - sordum gitti 😛

yazgulu2 - uffff bunalti geldi bana senden hadi detttt

yazgulu1 - tamam dettimmm

yazgulu2 - bye byeeee

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
Özzlemm............................22 Kasım

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
pretty woman......................25 30 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
esmos................................28 kasim
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım
aşkısı....................................9-10 Aralık
ranagül...............................10 Aralik
asligokce.............................11 Aralik
Lalezar.............................12 Aralık
mrs.m...............................12-14 Aralik
yazgülü24...........................16-18 Aralik
DESEN ...............................19 Aralık

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr):baby:
arzu85...............................13 Kasım (kasim anne adayi superrrrrr):baby:
Dila2..................................18 Kasim (kasim anne adayi superrrrrr):baby:

Geri