Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yaa tabi cnm bugün iş çıkışı gitmeyi planlıorum.mecbur bakıcak tabi en azından muayene olurum.Ona göre de dediğiniz gibi adetimin başlaması için ilça verir bizde yine deneriz.Napalım

Yaa tabi cnm bugün iş çıkışı gitmeyi planlıorum.mecbur bakıcak tabi en azından muayene olurum.Ona göre de dediğiniz gibi adetimin başlaması için ilça verir bizde yine deneriz.Napalım

Yani canim benim boyle bekle bekle sen strese gireceksin bi baksin varsa bir sorun ki insallah yoktur caresine baksin degilmi..

Tabiki bak zaten cogumuz her ay bunlari yasiyoruz.. yolun basindasiniz daha Allahin izni ile olacaktir mutlaka..

Jellibon canim 4 ay daha sabret bakalim ve insallah o zamana kadar kistten tamamen kurtulursun.. Bazen doktorlar insanlari oyalayabiliyorlar malesef sirf biraz daha fazla para kazanmak icin o insanlar umutlarini bitiriyorlar ve umutsuzluga surukluyorlar.. Sen dusme bu tuzaga tamam mi guzelim.. Bak 4 ay kalmis sonra insallah esinin ssk'sindan yararlanip istedigin doktorda baktirirsin..

evet yazgülü 4 ay daha sabredicem zaten jkistten kurtulursam bu ay oluruna bırakıcam düşünmiycem napalım. dediğim gibi insanın doktoruna güvenmesi çok önemli doktorum bana o güveni vermedi malesef neyse nasip bakalım. vardır her şerde bir hayır

ama bu testte de çıkmaması beni tamamen emin yaptı hamile olmadıım konusunda acaba yeni bi kist mi oluşmaya başladı die korktum şimdide bakalım gidince öğrenicem art ksen napıosun dünden beri iii misin

evet yazgülü 4 ay daha sabredicem zaten jkistten kurtulursam bu ay oluruna bırakıcam düşünmiycem napalım. dediğim gibi insanın doktoruna güvenmesi çok önemli doktorum bana o güveni vermedi malesef neyse nasip bakalım. vardır her şerde bir hayır

Tabiki canim arkadasim benim herseyin hayirlisi zaten.. Bende mesela ilk once baska doktora gittim zaten kil oluyordum ona sonra tekrar aradim sekreter onda randevu verecekti baska doktor istedim simdiki cok anlayisli biri.. Hem ne istersem yapiyor 🙂 Test yaptirmak istiyorum hemen hastaneye yaziyor falan.. Digeri cok kil bi adamdi deli ederdi beni..

ama bu testte de çıkmaması beni tamamen emin yaptı hamile olmadıım konusunda acaba yeni bi kist mi oluşmaya başladı die korktum şimdide bakalım gidince öğrenicem art ksen napıosun dünden beri iii misin

Allah korusun canim insallah yoktur yeni bir kist ama emin olman lazim tabikide..

Bizede haber edersin ne dedi doktorun..

ben iyiyim dun cok kotu firtina vardi yine burda bugunde berbat bir hava iste bunalim takiliyorum biraz..

Geri