Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sıkıcı yaa çok.Ben de iş yerindeyim ama iş güç yok boş boş oturuorum.bayram tatilini ve dinlenmeyi bekliorum.Sınavlar iş ev derken farkında olmadan çok yorulmuşum

allahim hayir ve ser senden gelir bize ne verirsen ona sükretmek düser,verdigin nimetlere binlerce sükürler olsun yarabbim,allahim bizleri katinda affeyle,esimizle,ailemizle ve nasip edersen evlatlarimizla huzurlu,mutlu ve bol iman dolu hayatlar nasip eyle yarabbim.bizler senin günahkar kullariniz sana isyan etmekten koru,evimizi,ailemizi ve tüm sevdiklerimizi $eytanin $errinden,münafigin serrinden sen koru yarabbim bütün sevdiklerim sana emenet,onlarin ve benim bütün bilerek veya bilmeyerek i$ledigim günahlarimi affeyle yarabbi,yarabbi sana sigindim senden diliyorum bana ve tüm isteyenlere senin katindan hayirli bir evlat nasip eyle,bizlerin kucaklarini bos koyma yarabbim aminnnnnnn

slm kislarrrr nasilsiniz ee hamis olan varmi

yazgülüm trt bültenim anlat hele ne var ne yokk

kizz kimdi o dün 10 günü gecen gittinmi dr a insallah allah gönlüne göre vermistirrr

bu arada bugün bizim evlilik yildönümümüz 2 yi bitiriyoz allahin izniyle allah nice seneleri birlikte gecirmeyi nasip etsin bana ve bütün ciftlere:raila:

anam nerde bu devlet nerde bu millet nire kayboldnuz giii
allah allah ben gelince kacirdim mi hepinizi ney anlamadim yaniii

Cnm mrb bendim adeti 10 gün geçen bu sabah test yaptım ama negatifti yine yarın allah kısmet ederse dr a gitmeyi düşünüorum.Napılcaksa yapsın en azından adetim gelsinde ona göre harekt edeyim

hmm insallah hayirli haberler verirsin canim dü$ünme git yani böyle olmasinin bi aciklamasi olmasi lazim ve seninde bunu bilmen lazimmm hakkinda hayirlisi güzelimm

merhabalar,
nasılsınız canlar.bayram temizliği yapmakla meşgulüm.baya yoruldum.bugün beni mutlu eden tek şey tartıya 1 çıktım 5 kilo vermişim.yaklaşık 1.5 haftada.
BADE,canım yazdıklarını okuyorum ama seni üzmemek adına yazmak istemedim.senin durumunu 1 kaç kez bende yaşadım.bazen öyle oluyorki herkesin sen hamilesin demelerini bekliyorsun.olmayınca hayal kırıklığı kadar kötü 1şey yok.Rabbim yardımcın olsun.inşaallah istediğin gibi sonuçlanır.

allah seni ne yapmasin emii anam canina kastin neyde öyle yapiyon yok valla hiiic gelemem öyle seye yani arada bi bende de oluyo ama sürekli degil ne derlerse desinler kimseyi alakadar etmiyo ev benim evim valla allahtan öyle cok gelenim olmuyo ama genede icim rahat etmediginden her gün yapiyom

gelenim gidenim çok oluyor benim.bayramda 3,4 katına çıkıyor.evin en küçüğüyüm ama bu kadar gelen giden olunca büyüdüğümü farkediyorum.temizlik deyince çok fazla kaptırıyorum galiba 1'de bu bayrm temizliği olunca işin ciddiyeti daha çok artıyor.
bazen yan gel demeyi çok isterdim.iş neysede yemek derdi beni bitiriyor.eşim okadar çok yemek ayırt ediyorki