Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aminnn canim benim..

Kiz ben bugun baya bi yogundum is yerinde o yuzden cok fazla yazamadim.. zaten pekte kalabalik degildi bugun herkes yogun galiba..

Yani TRT bulteni yapacagim ama cok fazla haber yok bugun habersiz gecirdim 🙂 Haberler sende asil yok mu daha bir belirti??

Ay kiz sen niye test yapmiyon beni merakta birakiyon??

anam nerde bu devlet nerde bu millet nire kayboldnuz giii
allah allah ben gelince kacirdim mi hepinizi ney anlamadim yaniii

Kacirmadan fistik geldim bak ama simdide sen yoksun hihi.. neyse bulusuruz yine insallah..

yazgülüm bidenem bak geldigini hissettim bende geldim hihi

yok gii bi belirti valla regl de yok piyasada bilmiyom valla hele sabah ola hayrola bilmiyom artikkk

ee sen nasilsin bakalim anlat

yazgülüm bidenem bak geldigini hissettim bende geldim hihi

yok gii bi belirti valla regl de yok piyasada bilmiyom valla hele sabah ola hayrola bilmiyom artikkk

ee sen nasilsin bakalim anlat

Ah canim benim 🙂 Tsk ederim geldigin icin..

hadi hayirlisi canim sabah bi test yap ya merata birakma bizi 🙂

bende ayni seyler be canim yorgunum bugun basimda agriyor 8 dk sonra cikiyorum cok sukur eve gidip yemek yapip sonra dinlenecegim..

Merhaba melekler ben meleğimi kaybettim listeden beni silin.Regl tekrar düzenli olana dek tekrar deneme dedi doktorum.Allah herşeyin önce hayırlısını versin.Yaradanımın vardır bir bildiği.Hepiniz Allah a emanet olun sevgiler

Ya inanamiyorum ya.. cok uzuldum.. Allah sabirlik versin.. Uzulme diyemem canim gercekten zor bir durum.. Rabbim herseyin hayirlisini versin insallah.. Ne Hazalda nede sende kesinlikle boyle birsey beklemiyordum.. Beni cok korkutuyor boyle seyler..

Insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin canim. Kendine dikkat et..Hayirli gunler

Bende cikiyorum canlarim..

Bu arada Dila yazdiklarimizi okuyorsan arada yaz canim senide merak ediyorum.. yarin bebegini gorecegini yazmistin bizlere haber et..

Herkese iyi aksamlar..

Canım benimmm bitanecim allah sabır versin.....
hayırlısı böyle demekki üsülme nolurr çok zor ama en azından hamişle kalabiliosun bak artık bunu biliosun bikere oldu bi ikincisi üçüncüsü dördüncüsüde olacak sen istersen eğer....
Bende cikiyorum canlarim..

Bu arada Dila yazdiklarimizi okuyorsan arada yaz canim senide merak ediyorum.. yarin bebegini gorecegini yazmistin bizlere haber et..

Herkese iyi aksamlar..
evet dilacımmmm haberlerini bekliorusss mercimeğinin...........

Kızlar iyi akşamlar iki saatten beri ancak iki gündür yazdıklarınızı okudum aslında yazgülü ve chatlak hiç aklınıza bile gelmemişim bunun kaprisini yapacaktım size ama son olarak Lost Angel'ın mesajını okuduktan sonra titremeye başladım.
canım Lost Angel Hazal'a da sana da o kadar üzüldüm ki canım.Mesajını okuduktan sonra dizlerimin bağı çözüldü diyebilirim.Hazal'ınkinde yala söylemeyeceğim beklediğim bir sonuçtu.Çünkü b-hcg sonuçları aslında gösteriyordu.kendime itiraf dahi etmek istemediğim bir şey olduğu için dile getirmemiştim.Ama senden böyle bir haber beklemiyordum.Çok geçmiş olsun canım.Üzüntünü öyle yakından hissediyorum ki...Allah en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin tabii hayırlısı ise...Sözün bittiği nokta.çok da birşey diyemiyorum.Çok geçmiş olsun.
Bu arada kızlar benim iki gündür internetimde problem vardı giremedim.bugün dr.la konuştum yarın gidemiyorum.perşembe sabahı gideceğim.Yine sizi haberdar ederim.