Eh artık hala değil tabii ama sonuçta hamile kalana kadar içtim.Allah'tan günde 5i geçmiyordu da şimdi pek aklıma gelmiyor.şimdi içmiyorum yani o kadar da değil
insanların bir sürü kötü alışkanlığı var sigara bunların arasında sadece kendine değil başkalarına da berbat şekilde zarar verebilenlerin başında geliyor ben sigara içen insanları evime çağırmıyorum ve evlerine de gitmiyorum ancak dışarıda o da kapalı mekan değil bahçe gibi yerlerde biraz onlardan uzak oturarak görüşebiliyorum ben sigara kokusundan nefret ediyorum çünkü..
Hatta şu anda öyle yemeğimi yiyorum düşün yani hayatımda ilk defa hamile kaldıktan sonra öyle yemeği yedim diyebilirim.Tamam kabul ediyorum ben iğrenç biriydim.ama artık değil.mercimek için herşeyi yapıyorum.diyorum ya onun için yaparken belki ben de kötü alışkanlıklarımdan uzaklaşmış olucam diye.Yani düzensiz beslenmiycem,spor yapıcam,sigara içmiycem.
insanların bir sürü kötü alışkanlığı var sigara bunların arasında sadece kendine değil başkalarına da berbat şekilde zarar verebilenlerin başında geliyor ben sigara içen insanları evime çağırmıyorum ve evlerine de gitmiyorum ancak dışarıda o da kapalı mekan değil bahçe gibi yerlerde biraz onlardan uzak oturarak görüşebiliyorum ben sigara kokusundan nefret ediyorum çünkü..
Ben gecen gun kavga bile ettim bu konuda etmeyede devam edecegim 🙂 Hatta tehdit bile ediyorum yanimda sigara icenleri.. Obur dunyada iki elim yakanizda olacak sizlere hakkimi helal etmiyorum falan diye haha 🙂
Nasilsiniz kizlar? benimde isler biraz yogun bugunlerde..
Dila demek minik mercimegi yarin goreceksiniz Allahin izni ile ne guzel..
Hah birde seni unuttugumuzu yazmissin hicte bile unutmadik dun Dila nasil acaba diye yazmistim 🙂
Hatta şu anda öyle yemeğimi yiyorum düşün yani hayatımda ilk defa hamile kaldıktan sonra öyle yemeği yedim diyebilirim.Tamam kabul ediyorum ben iğrenç biriydim.ama artık değil.mercimek için herşeyi yapıyorum.diyorum ya onun için yaparken belki ben de kötü alışkanlıklarımdan uzaklaşmış olucam diye.Yani düzensiz beslenmiycem,spor yapıcam,sigara içmiycem.
Takdir ediyorum arkadaşım seni gerçekten.Ben çok enteresan bir kişiliğim ben de sigaradan çok hoşlandığımı söyleyemem.Benim enteresan bir alışkanlığımdı sigara.Hergün içmiyordum.Günde içtiğim maximum 5'ti.O da kahveyle falan ama içmek içmektir işte.ben bu yüzden kızıyorum kendime yani başkalarına söylediğimde senin ki de sigara içmekmi diyor.ama 1 de olsa 5 de olsa içmek içmektir işte.
güzelim sigara içmek sadece kendine değil başkalarına da zarar veriyor..sigara içen annelerin bebeklerini %10 ya da daha fazla ağırlık kaybıyla doğuyor ve beyin sinir sistemi ve iç organ gelişimleri diğer bebeklere oranla daha geç oluyor..üstelik erginler için de akciğer kanseri ve kalp hastalıklarınnın birinci sebebi..sen çok akıllı bi kızsın okumuş bi insansın.. bütün bunları çok iyi bildiğine adım gibi eminim.. anlamadığım bile bile nasıl içersin.. bu hamilelikle beraber artık hayatından çıkar bu iğrenç şeyi lütfen.. hatta yetmez etrafındakikeri de organize et.. her yıl doğum günü gibi kutlayın sigara bırakma gününüzü🙂