Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bilmiyorum ki ne yaptı ? akşama doğru gelir o hep öyle geliyor.Bugün ben onu yakalayamam herhalde erken çıkıcam çünkü.haberini sonra alırım artık sizlerden chatlak da gelmedi bugün.Hazal ne yapıyor acaba? ondan da bir haber yok dimi?Jelibon yeniden tedaviye başlıyacak mı acaba?Mrs.M de gelmiyor galiba bu aralar biz hiç rastlaşamadık.

Evet genelde isten ciktintan sonra geliyor.. Bakalim bence bekliyordur o daha test falan yapmamistir keci ya..

Evet Chatlakta yok bugun 🙁 Hazalad.. Benim bildigim bir haber yok simdilik..

Jellibonda malesef kist varmis galiba gecen ay yumurtalar catlamadigi icin olusmus simdilik bi hap kullaniyormus..

Mrs M.de pek giremiyor galiba gunduzleri.. Bende pek rastlamadimda o yuzden..

9317173.jpg
İyiki bir sigara içiyordum dedim ama bişey atlıyorsunuz arkadaşlar bıraktım diyorum niye beni tebrik edip onaylamıyorsunuzda yeriyorsunuz.Alah Allah tamam bu huyumu sevmiyorum diye açıkladım ama bu kadar da insanın üstüne gelinmezki canım

Evet genelde isten ciktintan sonra geliyor.. Bakalim bence bekliyordur o daha test falan yapmamistir keci ya..

Evet Chatlakta yok bugun 🙁 Hazalad.. Benim bildigim bir haber yok simdilik..

Jellibonda malesef kist varmis galiba gecen ay yumurtalar catlamadigi icin olusmus simdilik bi hap kullaniyormus..

Mrs M.de pek giremiyor galiba gunduzleri.. Bende pek rastlamadimda o yuzden..
Yaaa insanlar ne kadar soğukkanlı ben hayatta öyle olamıyorum.Ben daha adetim gelmeden 4 gün önce yapmıştım testi.Ne sabırlı insanlar.Öyle insanlara imreniyorum ben. eğer ben de adetim geciktiği zaman öğrenseydim.o 51 olan b-hcg yi hiç öğrenmeyecektim ve iki gün boyunca yükselecek mi diye endişe etmeyecektim.ne çektim o iki gün.hatırlasanıza psikolojik olarak ne sancılar yaptı.ne canım yandı.sonuç öğrendim, hepsi geçti.şimdi ne ağrım var ne sancım

dilacım tedaviye ara verdik doktorum söyledi çatlamayan yumurtam başım akist oldu 😀 sende iyisindir inşalah hamişliğinin güzel gitmesine sevindim. darısı tüm isteyenlerin başına

dilacım tedaviye ara verdik doktorum söyledi çatlamayan yumurtam başım akist oldu 😀 sende iyisindir inşalah hamişliğinin güzel gitmesine sevindim. darısı tüm isteyenlerin başına
Canım o kisti hiç kafana takma bende de olmuştu aynı şey ilaç veriyorlar bir sonraki adetinde kanamayla vücuttan atılmış oluyor.Önemli bir kist türü değil yani korkma.Çalışmaya bir süreliğine ara verdirtiyor tek yaptığı negatif etki bu.geçmiş olsun canım ama daha sonra tedaviye devam bırakma bak ben örnek olayım size.

Geri