Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

dilacim canim benim cevap icin tesekkür bu arada bana belirtilerini yazarmisn canim gerci bende pek bi belirti yok ama genede bi bakam hele

gögüslerimde biraz hassasiyet var,arada midem azicik bulaniyo ama onun icin erken bence,belim agriyo bide arada sancim oluyooo,midemde kazinmalar oluyo sabahlari bide

hmm bu arada biliyonuz bende 20 sinde accuk iki gün ikiser defalik bi kahverengi akintim olmustu bilmiyom allahtan hayirlisi insallah bu defa tutmustur ama ümitlenmek istemiyom napalim kismet artik yawww
Canım bu söylediklerin çevremden duyduğum belirtilere çok benziyor.Göğüslerde hassasiyet genişleyen toplardamarlar,bel ağrısı,kazınma...
Bende şimdiler de daha yeni yeni mide kazınmalarım oluyor,göğüslerim patlamaya hazır bir bomba gibi ama ben onu ayırt edemezdim çünkü benim geçmişte prolaktinim çok yükseldiği için geçmişte de yapıyordu onu yani ben göğüslerdeki şişkinliği belirti statüsüne koyamıyorum.İki günlük lekelenme çok da önemli değil embriyo döllendikten 7-10 gün aralığında rahim duvarına yerleşiyormuş ve bu arada sancı ve lekelenme son derece normalmiş.bir hesapla bakalım lekelenmeden 10 gün geri git bu tehlikeli tarihlere mi denk geliyor.

canim beni hafizam okadar kuvvetli degil ama sanirim olmustur ne biliym artik evet sanci ara ara geliyo anlamiyom vede korkuyom adet olcam diye allahtan hayirlisi ne diyelim artik

hahaha bu arada eger ben hamis olursam demin kocama görümcem msj atmis dayi oluyosun diye gelin görümce götürecez isi yani hahaha

yazgülümmmm bidenem nerdesin yawww

dilacim canim benim cevap icin tesekkür bu arada bana belirtilerini yazarmisn canim gerci bende pek bi belirti yok ama genede bi bakam hele

gögüslerimde biraz hassasiyet var,arada midem azicik bulaniyo ama onun icin erken bence,belim agriyo bide arada sancim oluyooo,midemde kazinmalar oluyo sabahlari bide

hmm bu arada biliyonuz bende 20 sinde accuk iki gün ikiser defalik bi kahverengi akintim olmustu bilmiyom allahtan hayirlisi insallah bu defa tutmustur ama ümitlenmek istemiyom napalim kismet artik yawww
mide bulantın için daha çok erken psikolojik olabilir.bel ağrısı ve sancı bende de vardı.belim hala çok ayakta kaldım mı falan ağrıyor.sancım geçti ama adet tarihimde çok sancım vardı.Aslında görüyorsun herkeste farklı tepkiler veriyor.o yüzden herkesin ki farklı olabiliyor.bence test yap.hemen çıkar çünkü senin günün geçmiş benim daha günüm gelmeden belli oldu senin haydi haydi belli olur bence hiç beklemeden bir idrar testi yap.en azından stresinden kurtul.ya hamileysen bu stresi mercimeğe de aktarıyorsun.ya hamile değilsen bekleyerek adetini geciktiriyorsun ki bu da gelecek ayın yumurtlama döneminde tarih değişimine neden olur.önümüzdeki ayı riske sokarsın.o yüzden bir an önce yap güzelim şu testi.

Ben geldim tekrar.. Ozzlemm guzelim yarin sabah test yap sen kocana bakma 🙂 Hem gizli yap canim herseyi bilmek zorunda degil ki onlar arkadaslarim meraklaniyormus dersin hihi 🙂

Ne var ne yok baska? Umarim herkeste hersey yolundadir.. Benim isler yogun bir giriyorum bir cikiyorum 🙁🙁

göğüslerim ağzıma girdi artık şişmekten ama hala regli yok inanamıyorum.. manyak oldum artık stresten manyak manyak dolaşıyorum herkesi kılıçtan geçirdim hehheheeehehehee🙂 bi regl olsam da herkes kurtulsa benden🙂

göğüslerim ağzıma girdi artık şişmekten ama hala regli yok inanamıyorum.. manyak oldum artık stresten manyak manyak dolaşıyorum herkesi kılıçtan geçirdim hehheheeehehehee🙂 bi regl olsam da herkes kurtulsa benden🙂

Hihih deli 🙂 kiz yoksa hamilemisin? yoksa niye gelmiyor bu senin regl? 39 gun oldu diyon..

Hmm demek herkese iskence yapiyon hahah 🙂 Yap kiz yap

hosgeldiniz kizlarrr

yazgülüm bidenem nasilsin kizzzzz valla deminden beri yalvariyom git al diye gitmiyo bende eriniyom gitmeye.alsam simdik yapsam cikmazmi ki sabahi beklemek zorundamiyimki???

Geri