J
jupiter
Forum Okuru
allahim sana isyanlardan sen bizi koru yarabbim verende sensin alanda,hayirda sensen $erde senden yeterki bizi günahlara sürükleme yarabbim,sen herseyin hayirlisi bilensin sen bizlere iyilikler hayirlar ihsan eyle,yakinini,evladini,anasini,babasini ve dogmamis bebegini kaybedenlere bol sabirlar ver yarabbim sen onlarin bütün günahlarini affeyle.bizlerede senin tarafindan hayirli evlatlar nasip et muhakkak ki sen duayi hakkiyla isitensin sen bizleri bagisla ve kucaklarimizi bos koyma yarabbimm aminnn
lost engel cok üzüldüm senin adina allahim insallah en kisa zamanda tekrar yüzünü güldürür insallah
slm canlarim nasilsiniz ben deldimmmmm beni merak ediyosunuz biliyom ama ben hala regl olmadim ve test te yapmadim benim adam yaptirmiyo bekle 2 gün daha diyo ama artik sabirsizlanmaya basladim
bu arada hamis olan arkadaslardan belirtileri ögrenebilirmiyim tekrar vede biraz ayip olacak ama bu aralarada iliskiye girmek tehlikelimi benim adam bu aralar kudurdu da accuk
lost engel cok üzüldüm senin adina allahim insallah en kisa zamanda tekrar yüzünü güldürür insallah
slm canlarim nasilsiniz ben deldimmmmm beni merak ediyosunuz biliyom ama ben hala regl olmadim ve test te yapmadim benim adam yaptirmiyo bekle 2 gün daha diyo ama artik sabirsizlanmaya basladim
bu arada hamis olan arkadaslardan belirtileri ögrenebilirmiyim tekrar vede biraz ayip olacak ama bu aralarada iliskiye girmek tehlikelimi benim adam bu aralar kudurdu da accuk

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: