Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

allahim sana isyanlardan sen bizi koru yarabbim verende sensin alanda,hayirda sensen $erde senden yeterki bizi günahlara sürükleme yarabbim,sen herseyin hayirlisi bilensin sen bizlere iyilikler hayirlar ihsan eyle,yakinini,evladini,anasini,babasini ve dogmamis bebegini kaybedenlere bol sabirlar ver yarabbim sen onlarin bütün günahlarini affeyle.bizlerede senin tarafindan hayirli evlatlar nasip et muhakkak ki sen duayi hakkiyla isitensin sen bizleri bagisla ve kucaklarimizi bos koyma yarabbimm aminnn

lost engel cok üzüldüm senin adina allahim insallah en kisa zamanda tekrar yüzünü güldürür insallah

slm canlarim nasilsiniz ben deldimmmmm beni merak ediyosunuz biliyom ama ben hala regl olmadim ve test te yapmadim benim adam yaptirmiyo bekle 2 gün daha diyo ama artik sabirsizlanmaya basladim

bu arada hamis olan arkadaslardan belirtileri ögrenebilirmiyim tekrar vede biraz ayip olacak ama bu aralarada iliskiye girmek tehlikelimi benim adam bu aralar kudurdu da accuk:D:D

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
Özzlemm............................22 Kasım
pretty woman......................25 30 Kasım
:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:

duygum_06........................28 Kasım
esmos................................28 kasim
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım
aşkısı....................................9-10 Aralık
ranagül...............................10 Aralik
asligokce.............................11 Aralik
Lalezar.............................12 Aralık
mrs.m...............................12-14 Aralik
yazgülü24...........................16-18 Aralik
DESEN ...............................19 Aralık

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 Kasım (kasim anne adayi superrrrrr):baby:
Dila2..................................18 Kasim (kasim anne adayi superrrrrr):baby:

allahim sana isyanlardan sen bizi koru yarabbim verende sensin alanda,hayirda sensen $erde senden yeterki bizi günahlara sürükleme yarabbim,sen herseyin hayirlisi bilensin sen bizlere iyilikler hayirlar ihsan eyle,yakinini,evladini,anasini,babasini ve dogmamis bebegini kaybedenlere bol sabirlar ver yarabbim sen onlarin bütün günahlarini affeyle.bizlerede senin tarafindan hayirli evlatlar nasip et muhakkak ki sen duayi hakkiyla isitensin sen bizleri bagisla ve kucaklarimizi bos koyma yarabbimm aminnn

lost engel cok üzüldüm senin adina allahim insallah en kisa zamanda tekrar yüzünü güldürür insallah

slm canlarim nasilsiniz ben deldimmmmm beni merak ediyosunuz biliyom ama ben hala regl olmadim ve test te yapmadim benim adam yaptirmiyo bekle 2 gün daha diyo ama artik sabirsizlanmaya basladim

bu arada hamis olan arkadaslardan belirtileri ögrenebilirmiyim tekrar vede biraz ayip olacak ama bu aralarada iliskiye girmek tehlikelimi benim adam bu aralar kudurdu da accuk:D:D
hosgeldin ozlem insallah hamilesindir allah gönlüne göre versin

Bir an evvel testini yap ona göre kocanın gönlünü de eyle.çünkü eğer hamile isen bu aralar birlikte olmasanız iyi olur bence.ne olur ne olmaz.daha tutunma aşamalarında ise hoş olmayan bir durumla karşılaşırsan kendini suçlarsın sonra bunu önlemek için yap testini sonuca göre davran canım (bu benim fikrim tıbbi bir bilgim yok bu konuda)

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
Özzlemm............................22 Kasım
pretty woman......................25 30 Kasım
:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:

duygum_06........................28 Kasım
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım
aşkısı....................................9-10 Aralık
ranagül...............................10 Aralik
asligokce.............................11 Aralik
Lalezar.............................12 Aralık
mrs.m...............................12-14 Aralik
yazgülü24...........................16-18 Aralik
DESEN ...............................19 Aralik
esmos...............................Aralik

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 Kasım (kasim anne adayi superrrrrr):baby:
Dila2..................................18 Kasim (kasim anne adayi superrrrrr):baby:

Son düzenleme:
hosbulduk bende iyiyim nasil gidiyor hamislik
Şimdilik iyi çünkü birşey anlamıyorum daha 4 hafta 5 günlük bugün yarın dr.a gideceğiz inşallah görürüz çünkü çok merak ediyorum.Şimdilik öyle mide bulantım baş dönmem vs. dertlerim yok.Annem 1 ay 10 gün sonra başlar belirtilerin diyor.bakalım inşallah rahat geçer şimdiki gibi geçen hafta sancım var diye yazmıştım hatırlarsanız 1 gün olmuştu o ya strestendi çünkü hamile olup olmadığımı tam anlayamamıştım ya da gelmesi gereken adetimin ilk günüydü o yüzden bilemiyorum.Ama şimdi sancım da yok adetimde gelmedi hiçbir şekilde anlamıyorum yani.ama bunun güzel bişey olduğunu söylüyorlar yani hem herhangi bir ağrı,sancım yok hem de lekelenme falan o yüzden bu durum iyiymiş.bakalım yarın görücez.sende durumlar ne ?

Şimdilik iyi çünkü birşey anlamıyorum daha 4 hafta 5 günlük bugün yarın dr.a gideceğiz inşallah görürüz çünkü çok merak ediyorum.Şimdilik öyle mide bulantım baş dönmem vs. dertlerim yok.Annem 1 ay 10 gün sonra başlar belirtilerin diyor.bakalım inşallah rahat geçer şimdiki gibi geçen hafta sancım var diye yazmıştım hatırlarsanız 1 gün olmuştu o ya strestendi çünkü hamile olup olmadığımı tam anlayamamıştım ya da gelmesi gereken adetimin ilk günüydü o yüzden bilemiyorum.Ama şimdi sancım da yok adetimde gelmedi hiçbir şekilde anlamıyorum yani.ama bunun güzel bişey olduğunu söylüyorlar yani hem herhangi bir ağrı,sancım yok hem de lekelenme falan o yüzden bu durum iyiymiş.bakalım yarın görücez.sende durumlar ne ?
insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin benimde reglim bügün bitti bakalim ne olacak

Canım ben tedaviyle hamile kaldığım için zaten sabırsızlıkla bekliyordum adet tarihim gelmeden 4 gün önce yaptım testi ve (+) çıktı ertesi gün de b-hcg baktırdım 51 di.o yüzden bir belirti söyleyemeyeceğim ama biri yazmıştı daha önce kirpiklerim birbirinin üstünde diye onun yazısını okuduktan sonra dikkat ettim gerçekten kirpiklerim çok karışmıştı ve çok gözüme giriyordu.belki bir belirti olabilir bilmiyorum.Eğer günümü bekleseydim benim adet tarihimden yalnızca 1 hafta geçti daha 1 ay 10 gün sonra belirtiler başlıyormuş yani ben daha o belirtilere gelmedim bile

dilacim canim benim cevap icin tesekkür bu arada bana belirtilerini yazarmisn canim gerci bende pek bi belirti yok ama genede bi bakam hele

gögüslerimde biraz hassasiyet var,arada midem azicik bulaniyo ama onun icin erken bence,belim agriyo bide arada sancim oluyooo,midemde kazinmalar oluyo sabahlari bide

hmm bu arada biliyonuz bende 20 sinde accuk iki gün ikiser defalik bi kahverengi akintim olmustu bilmiyom allahtan hayirlisi insallah bu defa tutmustur ama ümitlenmek istemiyom napalim kismet artik yawww

Geri